Milí voliči Andreje Babiše, prosím odpusťte si už…

11. 10. 2017 14:12:21
Znáte ten příběh... Byla krásná, mladá, sexy, zdála se čestná, přímá a upřímná, přísahala vám věrnost a vy jste s ní vstoupili dobrovolně a s velkou parádou do svazku manželského.

Ta láska měla trvat po celý nádherný sluncem zalitý život... Bude vám spolu líp a líp. Všude srdce a pobíhající jednorožci... z ampliónů skupina Kryštof a Michal David... Když se podaří, co se dařit má. Prostě pohádka.

Nějakou chvíli v té pohádce žijete. Než si všimnete, že nějak proklatě často kontroluje mobil... a to i v noci, když myslí, že spíte. Taky telefonovat odchází na balkon. Ale je to přece vaše milovaná, upřímná, sexy žena... přísahala vám absolutní věrnost a nikdy, NIKDY by vám nelhala. Necháte to být. Prostě toho má asi moc v práci.

Pak vám řekne sousedka, že jí viděla nasedat do cizího mercedesu s nějakým chlápkem. Věříte vaší ženě... Sousedka je drbna ulhaná. Prostě tohle vy si navzájem neděláte. Je to vaše nádherná věrná jediná žena. Vaše správná volba.

Pak přijdou první fotky... Na nich se vaše nádherná žena líbá s cizím mužem. Jsou u vás na chalupě, poznáte známou pohovku a obraz na zdi... Vy jste ale nad věcí... Tohle se nestalo. Je to montáž! Narafičené! Jdou po vás, nepřejí vám štěstí. Je to účelovka... kampaň... Může za to Kalousek... A jedete dál. Tu a tam zapochybujete, přece jen máte mozek, ale pak si vzpomenete na svatební sliby a to vás uklidní... A skupina Kryštof pořád tak pěkně hraje... A Michal David žije NON STOP!

Pak přijdete jednou domů dřív. Vaše žena souloží se dvěma muži přímo u vás v pokoji, ve vaší posteli... Díváte se na to... vlastníma očima. Už to nevydržíte a zařvete: “Co to má jako znamenat???!!!!“

Řekne vám zcela v klidu, že to je jenom jako, že hraje v takovém seriálu, co se natáčí u vás doma. Bude za to spousta peněz, které převede na vás. A že se to vlastně celé jakože doopravdy nestalo. Jen hrála roli. Rozhodně by vás NIKDY nepodvedla.

Náhle stojíte před takovým docela zásadním rozhodnutím... Už toho bylo dost. Přece jen, nejste uplný debil, i když si tak právě teď dost připadáte. Můžete zase zavřít oči a věřit, že bude líp a dělat, že se to nestalo. A nebo - konečně - seberete zbytky vaší hrdosti a odvahy a prostě jí pošlete do háje. Bude vám trapně před sousedy, před rodiči.... Změnit názor a přiznat to, je velmi těžké. Ale uděláte správnou věc... Uznat chybu, poučit se a jít dál, je jednou z lidských ctností.

Všichni děláme chyby... Všichni občas uvěříme někomu, kdo nás podrazí, lže nebo nedodrží sliby. A připadáme si pak jako pitomci... V hospodě třeba.

Ale dělat, že chyby nevidíme a že jsme si nevšimli, co se opravdu děje, většinou k ničemu dobrému nevede.

Milí voliči Andreje Babiše, je čas si odpustit a vybrat si jinou manželku, se kterou vám třeba opravdu bude jednou líp. I po tomhle obrovském zklamání. My ostatní vám minulé 4 roky také snad odpustíme... časem...

Psáno pro boehmova.blog.sme.sk

Autor: Tereza Boehmová | středa 11.10.2017 14:12 | karma článku: 44.09 | přečteno: 8154x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Bartoň

Macron: Preferuji strategickou nejednoznačnost

Francouzský prezident Emmanuel Macron dnes hovoří zcela odlišně než po začátku ruské agrese proti Ukrajině. Nejprve se snažil s Ruskem komunikovat, nyní je včele politiků, kteří by chtěli poslat vojáky na Ukrajinu.

19.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 1 | Diskuse

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 21.71 | Přečteno: 322 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.68 | Přečteno: 461 | Diskuse

Radomil Bábek

Je údělem Čechů prožít v každé generaci dvě totality?

Jak se asi cítili lidé, kteří přežili jednu totalitu, aby si za pár let svobody s hrůzou uvědomili, že už zase žijí v totalitě jiné? Možná, jako my. Jestli jsme po roce 1989 něco nečekali, pak návrat socialismu.

17.3.2024 v 18:15 | Karma článku: 36.66 | Přečteno: 865 | Diskuse
VIP
Počet článků 393 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 4521

Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...