Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

martin119

25. 1. 2010 9:24
Slabé, tak slabé

Člověk může mít hromady výhrad vůči druhým, něco se mu může zdt nepochopitelné a naopak lecky uctívá zlaté sele v domnění, že našel tu správnou modlu. Ale není dobré na tom tak ulpívat. Vaše preferované hodnoty vyplývají z článku vcelku jasně, ale nevím, zda je potřeba, aby je sdílel každý. Zlo je jinde, to co popisujete, možná škodí vám a vaší představě o tom, jak má matka vypadat. Ale v podstatě jde o banalitu, viďte? Tím, že jste přijala tuto hru na "my" a "ony", ocitla jste se na stejné lodi. A je už jedno, jestli se cítíte být lepší než holky, co mají rády své "manžy" a o sobě a svých dětech mluví v množném čísle.

Až mne udivuje, že někdo s tak slabým slohem a stylem může zastávat v médiích takovou pozici jako autorka této podprůměrné gymnaziální slohové práce.

0 0
možnosti

s(h)arka

26. 10. 2009 12:56
kdybyste se místo těch keců starala o dítě..

nebo o sebe..abyste nevypadala jako ta koule...:-/

0 0
možnosti

zcek

29. 6. 2009 15:29
neznám

Mám kolem sebe jen "normální" matky, žádná nekvičí a nešišlá, v podstatě na nich není vidět, že jsou pár let doma:) Sledujou zprávy, o šišlacích servrech ani neví:)) Plánuju to taky tak, ale třeba mi hormony vlezou do hlavy, to člověk nemůže nikdy vědět:)) Ale ony mě spolehlivě navedou na správnou kolej - nešišlací:)

0 0
možnosti

Wendolene

26. 6. 2009 19:16
Ja si zase vazim matek, ktere svoji lasku k detem dokazuji

ciny a ne recmi. Recnit dokaze kazdy, ale skutek casto utek.

Nektere ty matky na blozich ( mimisky, blogisky, vyrazecky, rymecky a kapicky) mohou byt lepsi matky nez matka, ktera je ocelova a uvedomela;-)

0 0
možnosti

dajana.p

26. 6. 2009 19:19
Re: Ja si zase vazim matek, ktere svoji lasku k detem dokazuji

Hezký Wendy! :-);-)

Jana

0 0
možnosti

mischplysch

26. 6. 2009 14:32
Poněkud generalizujete...

Jsou i bezva mámy, které diskutují na mateřských serverech o svých dětech, nevidím na tom nic divného ani přihlouplého a ani na šišlání, pokud se to nepřehání. A jsou i prima ženské, které nepotřebují na mateřské vystudovat tři vysoké školy a ještě u toho pracovat. Být s dětma je baví a nepotřebují to nikomu vnucovat, nepřipadají si kvůli tomu lepší, než jiné a zároveň nepřijdou o svou úroveň, osobnost či co.

Není to tak černobílé.

0 0
možnosti

svarak z krabicoveho vina

26. 6. 2009 14:04
4 stupně degradace: matka -supermatka -feministka -Boehmová

Furt dokola stejná písnička. Opravdu někoho baví číst 3 roky pořád stejné litanije? 8-o

0 0
možnosti

mkohoutova

20. 7. 2009 16:57
Re: 4 stupně degradace: matka -supermatka -feministka -Boehmová

evidentne to bavi Vas, pokud to uz 3 roky sledujete :D

0 0
možnosti

thecurseofthewearerabbit

25. 6. 2009 16:58
...

Ja si zase vazim matek, ktere nemaji potrebu psat na blogu, jak jsou uzasne (vsechny ostatni, ktere nejsou stejne, jsou hloupe) a radeji se venuji rodine :-P

0 0
možnosti

Wendolene

26. 6. 2009 19:16
Re: ...

;-D

0 0
možnosti

Ginny

24. 6. 2009 17:39
V prvé řadě bych neřadila lidi na matky a ty ostatní

Matkou se stane nakonec během života velká většina žen, většina mužů pak otci, není na tom nic zvláštního. Děti rychle vyrostou, pak je zas všechno jinak. Matky šišlat přestanou, dřív nebo později.

0 0
možnosti

honda_mrkos_pajdusakova

25. 6. 2009 10:13
Re: V prvé řadě bych neřadila lidi na matky a ty ostatní

tak ona ale netřídila na matky a ostatní. Ona roztřídila matky-debilky a matky ostatní ...

0 0
možnosti

assam

24. 6. 2009 17:03
A to si představte...

...že existují servery,kde se takové matky,které Vy na začátku tohoto blogu popisujete,scházejí a probírají své mimi,jejich rýmečky,kašlíčky,průjmíčky....a dokonce mají svou speciální škálu emotikonů(smajlíků) odpovídající jejich "prapodivnému" jazyku.Jsem rád,že mám doma rovnocennou partnerku(a jsem jí rovnocenným partnerem),která se takto,zde popsaným způsobem,nechová(máme 2 děti).petr.assam:-)

0 0
možnosti

Ginny

24. 6. 2009 17:42
Re: A to si představte...

Na podobném sdružování matek nevidím nic závadného. Je to normální a možná i žádoucí. Možná se vaše žena sdružuje někde jinde a debatuje o něčem jiném.;-)

Jinak, kašlíčky a průjmíčky jsou pro matky malých miminek naprosto zásadní věc, protože mohou ohrozit dítě i na životě. Není na místě dělat si z toho legraci. Pro matku miminka se točí celý svět kolem něj, je to naprosto přirozené.

0 0
možnosti

jaroslav_1

24. 6. 2009 16:07
ANO,

také mám tento druh na seznamu alergenů. Klidně budu stokrát za den obcházet dvě, tři, čtyři matrlinky, rozložené uprostřed chodníku se svými odeštníčkovanými kočárečky,  proti tomu celkem nic nemám, jen pro všechno na světě nemuset poslouchat to jejich důležité kejhání o tom, jak se Milánek v noci probouzí a Sárinka u doktora neplakala, a meleme a meleme...

0 0
možnosti

Ginny

24. 6. 2009 17:43
Re: ANO,

Kdo vás to nutí poslouchat? Trochu tolerance by to chtělo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/