Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

beatrix kiddo

26. 11. 2009 7:55
Ale tak...

No jo, tak to je jasný, že s ním nesouhlasíte, když tu sama píšete, že. ;-D

Já si naopak, myslím, že to od Tomáše Poláčka nebylo myšleno jako provokace R^ a myslím, že vaše příspěvky jsou velmi často jako refrén od Argemy.

A taky jste dost ztloustla, ne?

0 0
možnosti

neuman

13. 11. 2009 16:58
Souhlasím s panem Poláčkem.

Pan Poláček napsal výborný text.

0 0
možnosti

Lenka PT

13. 11. 2009 16:08
No

Jelikož měl zmíněný pan Poláček jen povinnost něco sem napsat, jak jsem se dočetla, tak se asi zas tolik nestalo. Tu jeho srandu ale ne každý pochopí. Jen jsem si ho zafixovala jako exota (což není mínus).

0 0
možnosti

PetrBrno

13. 11. 2009 16:12
Re: No

Tebe se to Leničko netýká. Ty patříš mezi blogerky které nejen svými články a krásnou češtinou zahřejí u srdce, ale tvoje fotečka potěší i oko nejednoho dikutujícího.  Nediv se že to železnou lady soudružku cenzorku tak vzalo:-)

0 0
možnosti

PetrBrno

13. 11. 2009 15:42
Bože to je žvást.

"Blogeři reagují na události rychle, komentují politické dění a často objeví kauzu či problém, na kterém může profesionální novinář ihned začít pracovat a stavět." ;-D  Milá matko údernice. Problém je, že to je přesně naopak. Pokud tedy kauzou nemyslíte že se vaše dítko nestrefilo do plínek. Takže jak to je. Na iDnes (nebo jiném serveru) vyjde informace, ať už od redaktora který je na místě, nebo převzatá od ČTK či jiné agentury. Pokud v ní figurují prachy, žrádlo, sex, nebo Paroubek, během několika minut na to začnou reagovat blogeři.

0 0
možnosti

Štěpán Binko

18. 11. 2009 16:21
Re: Bože to je žvást.

Nechci s Váma nikterak polemizovat, ale jenom by mě zajímalo, proč tedy ty blogy tak zuřivě čtete, že je Vaše přezdívka v diskuzích čím dál častější. Vždyť jsou-li zdejší blogy shit, tak je lidé nebudou číst a pro nezájem čtenářů samy zajdou. Jestli ono Vám náhodou nevadí něco jiného..... ;-D8-o;-D

0 0
možnosti

antonio seruti

13. 11. 2009 15:25
hele matko

zrovna vy jste odsuď jednoho z mála zajímavých blogerů vyhnala. A zpětně vzato je to tak dobře. Proč by měl svůj talent utápět v takoý šmíře, jakou předvádíte vy a vám podobný pisatele slohů ze čtvrtý třídy? Chyťněte se za ruce a skočte do zdi.. R^

0 0
možnosti

jirkaknop

13. 11. 2009 14:53
Osobně si myslím

že otázka blogu vůbec nestojí na kvalitě. Ať již haněné nebo nadceněné. Blog představuje jeden z nejotevřenějších projevů svobody slova, jaký kdy byl člověku umožněn. Možnost presentovat svůj názor v masově čteném mediu bez jakéhokoliv omezení, to je hlavní podstata blogu a občanské společnosti.

0 0
možnosti

Polárníliška

13. 11. 2009 14:25
Další potrefená husa se ozvala...

Je to tak, zdejší blogy jsou v podstatě trochu rozvedené žvásty z diskusí. A lepší to nebude, dokud si to dotyční nepřiznají a neuvědomí si svou průměrnost. Jedině to může teoreticky vést ke snaze a touze být lepší. Bohužel se velká část z nich domnívá, že produkují cosi hodnotného a kdyby chtěli z fleku mohou psát romány.

Je to podobné jako když mám někdy po povedeném fotbalovém zápase pocit, že kdybych trochu potrénoval, můžu tu naší pěší ligu hrát taky...ovšem na rozdíl od  blogerů jsem soudný a vím, že je to kravina.

Poláček má pravdu.

0 0
možnosti

KOLDAK

13. 11. 2009 14:40
Fakt nevím, čím se blogy tolik liší

od "hodnotných článků" profesionálních redaktorů.  Poláček se zviditelnil, projel se tuhle trochu  stopem a stal se chvíli homosexuálem, tak má nosejk pěkně nahoře a patří mu svět. Ovšem trapné mentorující slátaniny psané navíc na rozkaz firemní věrchušky ho zpětně degradují zpátky do reality. Já osobně blogy čtu rád a myslím si, že mezi bloggery jsou frajeři, kteří by mnoho žoldáků pera včetně Poláčka strčili do kapsy.

0 0
možnosti

pokin

13. 11. 2009 13:44
Definice blogu

"Never before have so many people with so little to say said so much to so few."

A při pohledu kolem se s tím nedá než souhlasit.

0 0
možnosti

Limburger

13. 11. 2009 13:16
Milá Terezo,

možná tušíte, jak často s Vámi nesouhlasím ohledně "Vašich" témat. Nakonec i dnes, při shlédnutí titulku článku, jsem si nepomyslel nic, než "nemohou si tyhle blbosti vyřešit v redakci mezi sebou a neobtěžovat s tím tady, dokonce ve výběrech...?" :-)

.

Už v průběhu čtení článku jsem však začal svůj názor měnit. Tohle má hlavu a patu. Musím s ním 100% souhlasit, snad by se měl i vytisknout a někde vylepit. Jde rozhodně nejen o dobrou  repliku na Vašeho kolegu (to si tam opravdu mezi sebou vyříkejte, jak chcete), ale o konstatování mnoha věcí, se kterými se ztotožňuji. A to přiložené video na závěr je také fajn.

Takže, pro dnešek, díky! R^ ;-)

Zdraví Richard Limburský

0 0
možnosti

Jaroslav Chudacek

13. 11. 2009 12:49
Souhasím s Vámi

Blogy jsou důležité obohacení informací na internetu.

Úroveň blogových článků na iDnes je rozdílná. Myslím si však, že každý si zde může nalézt pro sebe zajímavé a dobré články a ty články, které se mu nelíbí, rychle opustit. Často tu malézám pěkné a pro mne zajímavé články, které si jen pro nedostatek času nemohu celé přečíst. Tak si je ukládám do speciální složky ve Favoritech, abych se k nim, až na to budu mít čas :-), snadno mohl vrátit.

Úroveň blogových článků na iDnes je značně vyšší než úroveň v diskusích pod články na iDnes nebo lidovkách. I když i v těchto diskusím jsou kvalitní a zajímavé příspěvky. Jedním z kladů blogů je, že umožňují čtenářům přejít od psaní příspěvků do diskuse pod články k psání delšího pojednání na téma, které si bloger sám vybere.

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/