Diskuse

Dnes vyhořelá

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sid2007

18. 4. 2011 17:44
Rádoby rozkošné psycho tlachání

Není divu že už Freud měl na gauči 10-krát víc vídeňských paniček než kapitalůismem vystresovaných měšťáků.

Klasické dílo, jakási bible feminismu, Monology vagíny, jsou pžíkladem nekonečných nářků a naříkání, psychologického až psychického zmatku v hlavě. Tento blog je takovou malou, místní verzí podobného stavu.

Postpartum deprese?

Ketrá nikdy nezmizí, dá se na ní vždy vymluvit: Když zavračdím své dítě nebo když si "jenom" donekonačně stěžuji a naříkám?

Nu, někteří to cení, jiní to léčí čokoládou nebo nákupem módy (na manželovu) kreditku. Úžasné, kreativní, obdivudoné? Ani náhodou.

0 0
možnosti

ovocna vila

4. 4. 2011 1:34
Terezko,

Není to lehké, jednoduché, si zachovat dobrou náladu, když se díváme

smutné tragedii do očí.Není to lehké, jednoduché, si zachovat dobrou náladu, když se díváme

smutné tragedii do očí. Přesto je důležité si najít cestu jak občas

vypnout, jinak je možné vyhořet až na dno a ztratit zdravý rozum. Doufám, že už je vám i dcerunce líp a máte možnost nabrat sílu po vyčerpání. Přeju hezký sluníčkový a pokud možno usměvavý denV

0 0
možnosti

abarila

28. 3. 2011 18:28
Hlavně pozitivně

Žádné výmluvy. Vsugerujte si jedinou myšlenku, že už to nedopustíte. Ani princ nad drakem nevyhraje lehce, jenomže s mrňouskem spojíte síly a půjde to. Dokud si připouštíte negativní věci, tak se také dějí. Hodně sil a třeba i magii.;-)

0 0
možnosti

tantemici

24. 3. 2011 15:07
Hodně síly!

Vydržte, vydržte, vydržte... Co jiného.

Držím pěsti. Hlavně Vaší dceři, Vy jste silná osobnost, Vy to zvládnete, i když dnes to tak nevypadá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/