Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

joe_s

4. 10. 2011 19:35
...

Nj, ale ženský jsou líné na vše ostatní :-) Jste holt křehčí a méně vydržíte a proto potřebujete více přestávek na kafíčko :-* Krom všeho kolem dětí samozřejmě.

0 0
možnosti

honda_mrkos_pajdusakova

12. 9. 2011 14:15
To už byste taky mohla vědět,

že pokud chcete, aby něco bylo přesně podle vašich představ, tak si to máte udělat sama. Pokud svoji práci přehodíte na jiného, a pak ho za ochotu pomoct ještě zkritizujete, že to udělal blbě, tak jste minimálně naivní.

Přikazy můžete rozdávat podřízeným.

1 0
možnosti

všd

12. 9. 2011 11:50
Já jsem byl trochu někde jinde

Ale to bylo asi dané tím, že moje bývalá se cítila jako oběť, které předchozí partner "zničil život". Holt někdo ten rozum mít musel. Jediné, v čem se zmíněným mužům podobám, je omezování pohybu dětem. Ono psát bakalářku a přitom běhat za malou, aby nevlezla do koupelny, se jaksi nedá.

Každopádně, a to je podstatné, většina dětí nedá na tatínky dopustit.

0 0
možnosti

misaviki

12. 9. 2011 12:35
Re: Já jsem byl trochu někde jinde

No vidíte, já jako žena musím zvládat bakalářku, domácnost, děti a práci. Jak závidím spolužákům ve škole, že jsou doma díky studiu povýšeni na božstvo a nikdo je při učení a psaní bakalářky neobtěžuje, nic po nic nechce. O tom se mě může akorát tak zdát.

0 0
možnosti

Lenka S.

12. 9. 2011 10:31
...

Je pochopitelné, že takovému muži ten bordel a kilová plína+ hladové děti moc nevadí, když ví, že po něm naběhne úklidová a krizová četa = vy..Jestliže by 2-3x musel tu spoušť hasit sám příště bude trochu víc přemýšlet zda to nechá zajít tak daleko :-) Ale to neplatí poze o mužích a dětech, řekla bych, že kdykoliv kdokoliv ví, že jeho /ne/ konání pro něj nebude mít následky nebude mít chuť se přetrhnout:-)

2 0
možnosti

všd

12. 9. 2011 11:51
Re: ...

Asi tak. Pokud muž ví, že si ty následky odskáče, tak se stará. Jenže i v tom případě se může stát, že ho žena označí, jako toho špatného.

0 0
možnosti

Cybermud

12. 9. 2011 10:28
Problém žen je v tom...

...že nechtějí aby jim muž pomáhal, ale aby vše dělal tak, jak si představují ony. Což se nikdy nestane.

Přestaňte žít v iluzích milé dámy, že chlap bude jakýmsi Vaším dálkově ovládaným hologramem a ubude Vám zbytečných stresů a nervů... :)))

2 0
možnosti

všd

12. 9. 2011 11:52
Re: Problém žen je v tom...

To je taky pravda.

0 0
možnosti

CART09

12. 9. 2011 10:27
Rutina

Podle mne se přehlíží jeden faktor.

Ten rodič, který je doma, je ve společnosti toho dítěte den za dnem. Ví, jaké má návyky, ví, co znamená jaké gesto, má už v paměti zažitý rytmus krmení, vycházek a spánků. Není fyzicky možné, aby člověk, který je s tím dítětem jen po večerech a víkendech, měl v mozku uložené stejné informace, když se tyto navíc s růstem dítěte mění.

Když něco děláte jednou týdně, a mezitím chodíte do práce, kde řešíte denně 60 dalších různých věcí, tak je dost těžké udržet v hlavě i informaci, že v 11 se dává přesnídávka a v jednu kaše, a ne naopak.

Jak píšete na konci článku - ano, chlapovi bude nejlépe vyhovovat na lednici vyvěšený podrobný "jízdní řád" a návody na přípravu jídel, jakkoliv vám to, milé dámy, může připadat jasné a evidentní, že "přece sypu Nutrilon do vody a ne naopak, aby to neudělalo žmolky!!".

Pokud toto neděláte, pak se nedivte, že to chlap dělá jinak - a ano, to, že to dělá jinak než vy, neznamená, že je to a priori špatně...

1 0
možnosti

CART09

12. 9. 2011 10:37
Re: Rutina

nemluvě o tom, že i když bude chlap doma pomáhat jakkoliv, žena si stejně najde důvod k "držkování"...;-D

0 0
možnosti

petrph

12. 9. 2011 10:14
co si stěžujete

Já mám zrovna teď posazenou malou čtyřměsíční  dceru v autosedačce na stole u počítače,když zapláče tak jí pohoupu a manželka může klidně lítat po nákupech..:-)

0 0
možnosti

isabell

12. 9. 2011 10:01
...

Co vám brání chovat se jako chlap? Nechte roztahané hračky na zemi, ponožky vedle koše na prádlo, ruličku od toaleťáku tam kde je atd. Pokud je váš manžel jen trochu zdomácnělý, po dvou třech dnech si všimne, že se doma nedá chodit a buď začne sám uklízet, nebo si o tom bude chtít alespoň promluvit ... ;-)

Teď o prázdninách jsme měli  doma na týden na hlídání manželovu dvouletou neteř, zlatý vycepovaný škvrně, co navíc krásně baští a dlouho spí, přesto byl manžel v mezičasech, kdy sem ji nekrmila, nebo kdy nespala, celý urvaný z její "pozornosti", kdy si chtěla neutále povídat a číst a hrát (vlastní dceru už máme totiž v pubertě).

Najednou se upamatoval, že není tak lehké mít ustlanou postel, když si do ní prcek pětkrát za půl hodiny vleze zaskákat, že není lehké ani namazat si chleba, natož odejít na wc....

PS: vyšlo to v časopise i s tím MarZem?

2 0
možnosti

Bouše

12. 9. 2011 9:52
Pěkně napsáno, ale já se v tom nějak nepoznávám ...

Asi nejsem z Marsu. :-P

0 0
možnosti

pedr64

12. 9. 2011 9:27
no, a zkusila ste se těch dětí zeptat

zda byly spokojenější v ZOO, nebo doma zavřené, aby náhodou zase nechytly rýmičku?

2 0
možnosti

Glock Mark XVIII

12. 9. 2011 9:34
Re: no, a zkusila ste se těch dětí zeptat

dle vzoru "tatínek je kamarád, maminka je dráb" ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/