Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

E98v12z82e92n 79I68l56l69i69n

23. 4. 2014 15:44

Jsem rád,že mezi námi žijí lidé,jako je autorka tohoto článku.DĚKUJI!!!R^

3 0
možnosti
Foto

T65o55m75a46s 28B80e22n97d38a

21. 4. 2014 21:34

Hranice se porad posouvaj a budou se posouvat az tam kam budou ochotni zato ctenari platit.

3 0
možnosti

J78a59n 95K72r69á33t92k92ý

21. 4. 2014 10:22

Kdykoliv jsem na různé diskuzní fórum napsal stejný názor, který je tady publikován, byl jsem až agresivně napadán a samozřejmě - byl jsem červený mínusy.

K článku není co dodat, přesně popisuje to, co je kdykoliv a kdekoliv publikováno, nejen v bulváru klasickém, ale i v bulváru, který si hraje na seriozní médium, viz iDnes.

Před rokem byla na paškálu zpěvačka, kdysi krásná a úspěšná, dnes muž, který byl s mrtvými na pokoji.

Teď se jen čeká na další oběť...![>-]

4 1
možnosti
Foto

A32d70a 24P80e52t73r70o17v56á

20. 4. 2014 23:15

Článek trapnej jak lobbing za zvýšení počtu finských saun v Káhiře. Nad zrůdností bulváru už štkáme léta.  A když už dochází témata, je jednodušší vytáhnout starej otřískanej flák, co táhne, než bejt originální. Škoda. Další super téma, co zvedá čtenáře ze židle a spraví nezajímavost novinářky mohou být:

- legalizace drog

- adopce i pro homosexuály (nic proti)

0 7
možnosti

Štkáte jenom Vy, paní. Jednoduše takové články nečtěte, my Vám také nic nepřejeme k odpírání!:-P

0 2
možnosti
Foto

Jinak tradičně gratuluji k exkluzivnímu umístění vašeho blogu..

:-)

2 1
možnosti
Foto

Myslím že ten pán (Kramný?) si to nadrobil sám... svého času byl denně na Nově ve zprávách, velice ochotně byl v kontaktu s těmi bulvárními novináři, aktivně spolupracoval. Kdo tohle nechce, možná bulvár něco tu a tam zachytí, ale zas tak moc toho většinou neuloví a kauza na jejich stránkách tak sama zajde na nedostatečnost zdrojů. Příkladů by se našlo docela dost. A pokud bulvár takovéto kauzy chce a lidi to houfně kupují, proč by to nedělal? Svědomí vydavatele, resp. novinářů kontra výdělek. Co asi tak vyhraje?

8 2
možnosti

Pokud si autorka bohužel pamatuje příjmení dotyčného, z Blesku to nebude. Tam se dodneška píše jen o Petru K. tak, jak ukládá zákon, který ani idnes (pokud paní redaktorce v Egyptě pan Petr K. nepovolil psát jeho plné příjmení) nedodržuje... Hej moralisti, hezky vás zdravim...

6 2
možnosti

No já myslím, že Boemová popsala iDnes úplně dokonale ;-D. Akorát nadpis měl znít: Kde končí hranice "nám můžete věřit" seriózních novin a začíná odporná žumpa bulváru? ;-D

8 1
možnosti

J95i29r53i 16S87o16u86p50a18l

15. 4. 2014 18:47

Bulvár je směšný, zábavný i spravedlivý. Je to bulvár, kdo nechce, nekupuje ho a kdo vůbec nechce, nečte ho. A když ho někdo čte a nebo dokonce kupuje, tak nad čím se rozčilovat? Já jsem pro to, aby bulvár byl. Má tak trochu očistnou funkci, navíc poznáte člověka i podle toho, co čte a to rychle a bez námahy. Jenom by mně zajímalo, jak by to vypadalo, kdyby bulvár byl skutečně nezávislý a psal takhle pěkně o politicích a jejich pasácích, to bych si rád početl. Ale skutečně mocní lidé mají od bulváru pokoj. Peníze vládnou světu.

3 0
možnosti

Uznávám, že bulvár je svinstvo. Na druhou strano to, že někdo není odsouzen, ještě neznamená, že nespáchal zločin. Jsem přesvědčen, že takových případů, kdy po světě beztrestně běhá masový vrah nebo jiná nebezpečná osoba, jsou statisíce, možná milióny. Rozhodně o mnoho řádů více než případů, kdy byl uvězněn či popraven nevinný člověk. Čím více finančními prostředky a čím větším vlivem obviněný či podezřelý disponuje, tím je samozřejmě vyšší pravděpodobnost, že si najme "dobrého" a "šikovného" advokáta a odsouzen nebude, případně že se jeho případ smete se stolu. V takových situacích bych snad byl i na straně toho bulváru.

1 0
možnosti

A to má o tom, kdo po světě beztrestně běhá je vinen rozhodovat novinář z bulváru? To snad ne!?

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/