Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23o26s51e23f 57H42á77j63e87k

10. 9. 2014 11:55

Feny hekaj, ale karavana táhne dál...:-)

0 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že každému, co pěkné jest, sluší.;-D R^V

0 0
možnosti
Foto

Pamtuju si, jak kdysi dávno u nás na chatě u řeky Kocáby jedna mladá pěkná (cizí) ženská odložila vrchní díl plavek a začala se tak slunit, Připomínám, že to bylo v době hlubokého totáče, takže šlo až na tajné nudapláže o něco nemyslitelného. Všechny ženské včetně mojí mámy (sorry, mami... :-)) se tehdy mohly pominout, div že na ni nezačaly házet natrhané větve z olší a kopřivy. Naopak všichni muži, opakuju - VŠICHNI, blahem ani nedýchali. Ženské se rozpalovaly ještě víc,  a rozsekal to starej Huleš, když je okřiknul - "...kušujte, baby, mluví z vás obyčejná bledá závist..." Ani nevím, proč jsem si na tu dávnou epizodu z mého dětství zrovna při přečtení tohoto článku vzpomněl...

2 0
možnosti

Bleda zavist?  Proc?

0 0
možnosti

Náhodou....pěkný zadky nikdy nepřestaly být v modě;-)

3 0
možnosti

a vám tento gigantický uměle nafouklý zadek přijde pěkný? 8-o

0 0
možnosti

Když jsem před 13ti lety v Americe zvědavě usedla do lavice na jednu ze svých prvních přednášek oboru Women´s Studies, zrovna se na praktickém semináři se sociologickým zaměřením analyzoval dosah klipu Britney Spears „Baby One More Time“.

Musím opravdu smeknout před Vaším vzděláním:-/

2 1
možnosti

Váým jako feministce či studované  genderistce vadí žena která zdůraznuje svoji sexualitu a svobodně s ní nakládá ? hm.

2 0
možnosti

Navíc pěkná a pevná žena. ;-D

1 0
možnosti

Módy jsou obvykle nudné, krátkodobé a přicházejí cyklicky. Nicméně, žere je dost lidí. Tipl bych si, že člověk, který se o tuto oblast zajímá, by Vám vyjmenoval nejméně deset módních vln vrtění a zdůrazňování zadku. Jen se to prostě jinak propaguje a jinak nazve.

Ne, nestěžuji si. Média která se tímto zabývájí, prostě musí prostor něčím vyplnit. A každá příležitost je dobrá. Kdybych v nich dělal, každou kravku typu Nicky Minaj či podobné vlny jako twerking bych uvítal, protože by mi to dalo možnost na snadný článek, snadné prachy.

0 0
možnosti
Foto

Rozhodně proti této módě nic nemám ;)

6 0
možnosti

J71a42r26a 89R26a58n23k

10. 9. 2014 3:56

Tak u Tebe to predpokladame;-)

2 0
možnosti

Proč mluvíte o pozadí, když máte na mysli zadek?

2 0
možnosti

Tady zmizel nějaký příspěvek, že?....a mně se přitom zdál docela trefný, to nemohlo nikoho urazit...přeci8-o

0 0
možnosti
Foto

Nicky Mnaj je lasba, pokud nekdo nevi, ale asi vedi. Jeji zadek, myslim, je vycpany, tedy prehnany a tim padem nesexy. To rikam ja, ktery na velke zadky trpi, ale musi tak narust, ne se nechat vycpat. Jinak jeji styl me neoslnuje, ale nejsem ani jeji odpurce, spise je to neco, co se da pospat jako lhostejnost. Na American Idol se ztrapnovala den co den, musi to nejak napravit. Konecne ji nasli neco, jeji giganticky zadek. Vyplazeny jazyk uz tu byl, tak ted zadek. Ovsem na druhe strane je nekdy vtipna. Hezky clanek Terezko.

0 0
možnosti

Díky! Je fakt, že ten zadek vypadá uměle :-))

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS