Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Useknete-li sani hlavu, vyrostou tři další. Vas džihád je nejen věcně nesmyslný a morálně neobhajitelný a v zasadě směšný, ale především donquijotsky marný.

0 0
možnosti
FS

https://www.facebook.com/citatyvohovne2?fref=ts

Nenávidět vás budou stejně, a navíc máte zkaženou radost z bonzu. Skoro vás lituju.

6 0
možnosti

....vstanou nový bojovníci - Terko do nich!!!

1 0
možnosti
KD

K39a25r71e34l 18D85r72d37a

1. 11. 2014 11:47

Dnes jsem tady potkal Měděnec. Filip Renč zafungoval jako novinářky Boehmová a Zajícová a jejich spolek. Vyfabuloval si příběh, popsal otřesné zlo a natočil Requiem. Od skutečnosti se přitom vzdálil na hony daleko.

  Jenže, vznikl pravdivý popis reality, jak rasistická a nacistická "socialistická" česká společnost zacházela s nejrůznějšími lidmi s postižením. Otevřel téma ústavů, kam mizeli "nepohodlní lidé" za socialismu v Československu, obdobně jako tomu bylo za německého nacismu. A pokud lékařská péče byla za socialismu špatně dostupná, můžeme vzít jed na to, že zde se na ni umíralo, že šlo o mučení a ničení lidských životů. Viz poslední diskutovaný případ s pojmem "zrůdy". (A zdejší naivitu s Boehmovou do toho nepočítám.)

  Co horšího, potkávám takové "hasiče" po ulicích neustále. Starší bolševická generace ještě ani dnes neváhá posílat "vozíčkáře do plynu". To se teď pomalu mění. Také díky Requiem. V Měděnci Filipa místní nemohou, "sebestředný egoista, co šel za slávou". Jenže udělal tímto filmem mnoho pro všechny, pro celou společnost. Posunul nás k civilizaci.

  Což Boehmové a Zajícové říct nemohu. Dělají pravý opak. Prostředky volí stejné a jsme proti nim stejně bezmocní jako místní z Měděnce. Jde jen o ten výsledek. Renč odsoudil otřesnou socialistickou morálku. Co soudí zdejší dámy? Soudí, že český nacismus má opět právo na život? Že jsme se s ním rozešli jen na krátko?

  (Vidím rozdíl jak fabulace fungovala za socialismu a jak funguje v demokracii. Obdoba toho udávání.)

1 0
možnosti
BT

a kruciš zdá se že se odpůrci zakopali na svých pozicích a nikdo neustoupí ani o píď, původní předmět sporu se rozplizl do osobních bodákových útoků, masivního bombardování nesmyslným slovíčkařením a kobercovými nálety výbušninou typu onaonněkdysněkým či jájihozadupujakoliv,

kdo si už po tomto boji klade otázku zda ony stránky mají právo býti na Facebooku, přitom odpověď je tak jednoduchá, nemají

1 4
možnosti

Ty stránky mají právo být na FB. Existuje svoboda slova a FB je v USA, kde svoboda slova vypadá jinak než v Čecháčkově, zemi, kde si burani jedou vyzvednout vyznamenání ve flaušové bundě, zemi, kde je prezident opilý, v zemi, kde komunistický duch je stále živ a zdráv.

7 2
možnosti
KD

K22a13r49e50l 88D95r88d89a

30. 10. 2014 20:37

Včera jsem v hospodě předhodil téma "bonzáci z iDNES" a šíření nenávisti. Byl jsem vyveden z omylu. Stále nechápu. Práskat bolševikovi byl morální prohřešek těžkého kalibru. Solidarita byla na místě, mlčení se předpokládalo. Ale v demokracii? Pokud hodlám hájit svůj názor, a na to mám z principu věci právo, není udávání v přiměřené míře závadným chováním. Uff... (Takže slovo do pranice vhodné diskuse.)

  Jinými slovy, pořád jsem se ostýchal napráskat Boehmovou, Zajícovou, Krále, Valíkovou... Prostě proto, že udávání je podle mě neslušné a nedělá se to. Nyní tedy přehodnocuji. Pokud vnímám jejich jednání jako nepřípustné, tak bych měl nejspíš postupovat jako oni. Jiné řešení není. Definovat problém, definovat porušení zákona, pravidel či kodexu, napráskat a žádat řešení.

  Zatím budu přehodnocovat. Mému žaludku takové poznání nedělá dobře. ;-D

  (Doporučuji k pozornosti. Tereza se dočkala oslavné povídky na Citátech odplatou za úvahu jak ukrutný rasismus ovlivňuje velikost jinak beznadějně bezvýznamného a nepatrného. Nezapomeňte přizvat kamarády a Citáty lajknout.) ;-D

9 0
možnosti
DZ

Už jste s tím únavnej. Téma toho, co vy nazýváte práskačstvím se tady probralo ze všech stran a vy to sem znova přitáhnete. To je jak mluvit s dvouletým dítětem. Práskejte si vy komu chcete co chcete, myslím, že mě a všem ostatním to, co si vyprávíte s kamarády  v hospodě je srdečně jedno

0 8
možnosti
MT

Docela by mě zajímalo, jestli tahle hlučná akce získala té stránce víc odpůrců nebo příznivců.

Jakkoliv si vážím lidí, kteří se pouští do boje s jevy či lidmi, které považují za nemorální či přímo zločinné, vážím si ještě víc těch, kteří to dělají bez zbytečné pompy a plácání sebe sama po ramenou.

A trochu ot (i když vlastně ani tolik ne) - tahle diskuse je fakt lepší než ty nejlepší komediální seriály, můj favorit je rozhodně Jan "Rimmer" Hanák.:-)

5 0
možnosti
DZ

Ať už je tak nebo onak, jednak po těch stránkách brzy neštěkne ani pes a jednak si myslím, že administrátor bude opatrnější při zneužívání minimálně fotografií a osob v podobě dětí a obětí trestných činů

0 2
možnosti

Blahopřeji. Král je mrtev, ať žije král. Citáty jsou mrtvé, ať žijí citáty. Čili absolutně ničeho se nedosáhlo, akorát se zviditelnili jistí lidé a ukázalo se, že duch komunistického kádrovače stále žije a je mu hezky teplíčko v malé kanceláři, odkud spisuje litanie a z které si občas odskočí na ministerstvo. Pokud si paní Boehmová upřímně myslí, že nějak změnila svět, je mi jí skoro líto. Citáty se teď můžou pasovat do role oběti, šikanované oběti a paní Boehmová s jejími kamarády se ukázala v pravém hodně ostrém světle. Fb jede dál, kolo štěstěny se také točí dál  a kdo nepráská s námi, stojí opodál...

3 2
možnosti
DA

D91a86v44i39d 66A89d64l94e85r

28. 10. 2014 20:56

Ciwe, omlouvám se za OT ale...

Eman právě dal medaili Hance Zaňákový za zásluhy! ;-D

Tak to už se ničemu nedivím, zlatá Darja a Hanák tady.

3 0
možnosti
Foto

J29a37n60a 63M27a64j42o55v33á

28. 10. 2014 21:13

Ani tak nejsou zlatí.

1 0
možnosti
HV

H63o94n92z16a 92V15r23á96n80a

28. 10. 2014 17:51

Tak jste spokojena soudružko Boehmová ?

1 0
možnosti
KD

K87a44r35e64l 36D79r22d12a

28. 10. 2014 14:17

Další trestní oznámení? "Už se perou, už se perou?" :-)

  Včera jsem zde měl osobní útok na Darju Zajícovou. Admini ho smazali. Byly na to nějaké reakce?

  S Václavem Králem nemá smysl komunikovat. Reakce maže a sprostě u toho nadává. S Terezou Boehmovou nemá smysl komunikovat. Párkrát to zde vysvětlila. K diskusi se nesníží. Diskuse pod jejími texty pročišťuje cenzura.  

  Jak se chcete bavit k tématu? A co je vůbec tématem? Nemáme jiné zadání od Terezy, než se vzájemně napadat. O tom to je, tak to Tereza vymyslela.

  Definujete prosím téma, aby nemohlo být vyhozeno s poznámkou "mimo téma". ;-D

3 0
možnosti
DZ

Budu reagovat vypůjčením slov paní Valíkové, které jsou odpovědí a ke kterým není co víc dodat, protože říkají vše, co by mělo být vyřčeno

Nahlásila jsem paní Poborskou také. Diskuse má být o problému, nikoli o tom, co kdo na koho vyhrabe na internetu.

Byla jsem na idnes účastníkem příšerných diskusí, ve kterých se vytahovaly neexistující studentské stránky, zprávy z falešných adres i profilů, reálné údaje o dětech či zaměstnání. Někdo se možná s tímto internetovým "šmejdstvím" smířil, já nikoli.

Budeme-li my, blogeři a diskutéři, tyto praktiky tolerovat či dokonce se do nich zapojovat, úroveň diskusí klesne ještě níže. To si jistě nepřejeme.

Opakuji: Diskuse má být o problému. Osobní útoky a informace do ní nepatří

4 1
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/