Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo tohle je podstatný aspekt!

Dík za ten pohled.

0 0
možnosti
Foto

Ahoj, Terezo. Ano, máš 100% pravdu. Jenže proč tu pravdu nechtějí slyšet zodpovědní lidé na politických postech? proč, když někdo nahlas říká přesně to, co jsi Ty napsala, je označen nálepkou xenofoba, nácka, a rasisty? To jsou přesně otázky, které trápí čím dál více lidí, otázky, které všem nahánějí husí kůži, protože všichni vědí, že se od současné politické mašinerie na ně nedočkají odpovědí... KarmaR^

0 0
možnosti
Foto

Málo kdo si vzpomene, že v roce 1972 vyhnal Idi Amin z Ugandy 50 000 tisíc Asiatů. Dal jim týden na odchod ze země. Velká Británie tehdy  přijala okamžitě 27 000 imigrantů, kteří se docela dobře integrovali do dosti "kostnaté" společnosti. Zajímavé je, že většina oslovených imigrantů ze Sýrie reportéry, dokázala s nimi komunikovat v angličtině, takže jistě jde o vzdělané lidi, kteří se dokáží uchytit a mohou být dokonce pro své nové vlasti přínosem.

V GB se to jistě stalo.Je ale pravda,že tahle nucená migrace se konala v rámci Commonwelthu, takže tenhle fakt mohl k být tomu výsledku nápomocný.

Jen zajímavé, že právě Klausovi dali někteří západní politici "nick",Idi Amin z východní Evropy. To ovšem v tu domu s migracemi vůbec nesouviselo.

0 0
možnosti

No nevím, já jsem také v TV nejednoho Syřana slyšela, a až na jednu výjimku, na pána který tvrdil že má IT specializaci, bylo všechno na bídné úrovni, snad by mohli omezeně komunikovat, doptat se na cestu, a kolik platí za nákup, ale podle toho rozhodně nejde posuzovat, že jsou vzdělaní a budou pro novou zemi přínosem.

0 0
možnosti

Jenže oni se budou mít lépe než ve své domovské zemi.

1 0
možnosti

už jsem někde psal, až budou chtít po migrantech práci, to teprve bude sranda,nakonec Němci budou dělat na ně,jinak velmi chytrý blog,

7 1
možnosti

Obavam se, ze zborit mytus o Evropskem raji by slo pouze tak, ze se v Evrope udela bordel jako maji ti lide v jejich zemich ... a to je myslim zbytecne se takto omezovat.

1 0
možnosti

Ty hlášky o evropském ráji nikdo z vedení EU vyvracet nebude, když se rozhodli do Evropy v rámci projektu Euromed nalákat 50 milionů imigrantů do roku 2050. A že je to prolhaná a účelová propaganda, to jejím autorům nevadí. Vždyť účel světí prostředky. Až politici zjistí, že spuštěnou lavinu nemohou zastavit, bude na jakákoliv opatření pozdě. Nakonec si vystresovaní občané zvolí prvního populistu, který bude mít kromě touhy po moci také dost drzosti, aby jim naslibovat i to, o čem bude dobře vědět, že ani nehodlá splnit. Takhle se na světě stále střídají pokusy o demokracii s diktaturami. Pokaždé se po svržení diktatury propracují k moci neschopní rádobydemokraté, kteří svými hloupými rozhodnutími vytvoří půdu pro budoucí diktaturu.

2 0
možnosti

O tom, ze Evropa neni vubec zadny raj, by se nejrychleji dozvedeli, kdyby zacali pravidelne cist na Novinkach.cz ! Take by se dovedeli, ze ten raj je vlastne na Vychode, odkud prichazeji!

0 0
možnosti
Foto

Díky za rozumný, konstruktivní článek a za něj rozhodně R^ ...

8 1
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/