Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

iff23

20. 8. 2008 16:16
100% souhlas

"Zatímco chlapečci mlátí tyčí do sudu (já vím, prý tak zkoumají, jak co funguje)" presne tak to je, zeny se umi naucit vsechno, ale pochopit maloco, muzi jsou na tom presne opacne. 100% platnost a kusenost skusenost ze vsech stupnu skol a praxe. R^

0 0
možnosti
Z

zazzou

20. 8. 2008 15:09
Muži na mateřskou!!! Aspoň na chvíli, prosím.

Myslím to vážně, fakt. Nic jiného nezmění náš pracovní trh a nepřesvědčí zaměstnavatele, že diskriminace žen je blbost.

No pánové. Běžná mateřská trvá přibližně tři roky, tak co se po dvou letech vystřídat. Dvouletý prcek se stejně s tátou vyblbne víc, než s utahanou mámou, která se děsně těší až půjde do práce. Že byste rádi, ale nemůžete si to dovolit? No, to je zčásti i tou pitomou diskriminací, kvůli které jsou ženy často (pozor, ne vždycky) placeny hůř než muži.

0 0
možnosti
W

Wendolene

20. 8. 2008 18:08
Re: Muži na mateřskou!!! Aspoň na chvíli, prosím.

Pokud se mama silene tesi , az pujde do prace, mozna to dite nemela myt. Dite matku v prvnich letech potrebuje mnohem vice nez otce, otec je dobry na to vyblbnuti, ale trvale na materske?

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

20. 8. 2008 15:04
dobře umýt záchod je společensky přínosnější

než napsat hloupý ublížený sexistický článek

0 0
možnosti
W

Wendolene

20. 8. 2008 18:02
Re: dobře umýt záchod je společensky přínosnější

Vy to vzdy umite tak hezky vystihnout!;-D;-D;-D

0 0
možnosti
RO

opeth

20. 8. 2008 14:53
kridla

s tim nic nenadelate. priroda to tak zaridila, ze zeny maji rodit deti, a proto placete uplne zbytecne. zrovna jako ja neplacu, ze nemam kridla a nemohu letat. priroda to tak zaridila, abych neletal. O naplneni nebo nenaplneni zivota v tomto smeru je potom bezpredmetne uvazovat. Jenze zatimco ja si vybrat nemuzu - mit kridla/nemit kridla, vy si vybrat muzete. Mit dite/nemit dite. Vy jste si vybrala, tak nebrecte a makejte.

0 0
možnosti
DD

svarak z krabicoveho vina

20. 8. 2008 17:53
Re: kridla

R^

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

20. 8. 2008 14:47
v životě děláme rozhodnutí

žena, která se rozhodne, že pracovní postup je přednější a děti buď nemá, nebo zůstane doma jen pár týdnu po porodu, mívá stejný pracovní postup jako muž. žena, která se rozhodne být s každým dítětem 3 roky na mateřské a očekává, že ji zaměstnavatel nebude posílat na služební cesty ani školení a nebude od ní chtít práci přesčas a o víkendech, nemůže mít pro zaměstnavatele stejnou hodnotu jako muž, který si mezitím zvyšoval kvalifikaci a budoval profesionální kontakty, nekouká denně na hodiny, jestli už nezavřou školku, a do práce přijde i v případě, že Tomášek má spalničky. tak to prostě je.

0 0
možnosti
IH

misaviki

20. 8. 2008 14:46
Máte pravdu

Dobrý den, souhlasím. Pro mě je mateřská "dovolená" docela k uzoufání, a to práci mám, ale doma. Takže dítě, domácnost, práce. A stejně se na mě každý dívá, že jsem doma. Když někde řeknu že mi mateřská nevyhovuje, každý na mě hledí jako na krkavčí zrůdu, ale tak to proboha není. Proč nikdo neodsoudí koníčky mého muže, sem tam hospůdku a slibně se rozvíjejí kariéru? Proč se žena podle zvyklostí musí obětovat a když ne, hned je bezcitná kariéristka? Je pravda, že normální rovnoprávný život skončil narozením prcka. První náznaky jsem pociťovala již v těhotenství, kdy sem lidem četla z očí "co ty tu chceš, máš s pupkem sedět doma" (např. v kině, na večeři apod). Cítím se na vedlejší koleji ale mému muži to samozřejmě vyhovuje (komu by ne, mít doma all inclusive). Ale znám také matky kterým to doma vyhovuje.

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

20. 8. 2008 14:49
Re: Máte pravdu

poraďte se s psyhiatrem - zcela jasně máte počínající paranoiu

0 0
možnosti
O

o.kostal

20. 8. 2008 14:39
Dnesni trend dotvari cely clanek

zajimave je, ze ty zeny jsou dnes tak dokonale a narocne, ze muze uz "nepotrebuji" a "nechteji" a muzi zase prisli na to, ze zeny vazne opravdu nepotrebuji (perou a zehli dnes jiz roboty a vari v restauracich)  k nicemu jinemu nez k sexu (a sex je dnes uz levny)

a tak oba dva druhy ziji SINGLE.

Fakt super ! ;-D:-PR^

0 0
možnosti
LH

Mouchard

20. 8. 2008 14:33
...

věta: "Kde tedy později ztratí ten náskok a stanou se druhořadými bytostmi s 70 procentním platem?" degraduje váš článek na bulvární spisek...Rv

0 0
možnosti
M

mammamia

20. 8. 2008 14:30
tak nevim

s nekterymi veci mohu souhlasit, ale je to napsano prilis sexisticky. s tim souhlasit nemuzu. nepodarilo se vam najit balanci, potrebnou k tomu, aby vjem z vaseho clanku byl pozitivni.

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

20. 8. 2008 14:30
čistý záchod je základ zdraví

proč si myslíte, že jejich mytí je podřadná práce?

0 0
možnosti
M

mammamia

20. 8. 2008 14:31
Re: čistý záchod je základ zdraví

no me nekdo rict zachodova babo, tak je to stejne, jako vam rict, ze jste ruska :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/