Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

ppelc

23. 6. 2009 11:43
Jestli neni problem

v tom, ze v dobe BC jste si balila dve hodiny. Ja si s manzelkou zabalim na vikend asi tak za 5 minut - na tyden asi tak za 20. Kdyz jsem neco zapomnel, nebylo to nikdy nic duleziteho. 

0 0
možnosti
JN

Jannynov

23. 6. 2009 11:35
Terezo

Nutrilon již ve svém věku vaše dítě dávno mít nemusí, ono některé "problémy" si lidé vyrábějí samy, např některé " nutné " věci na dovolenou, které však nutné nejsou. Nenechte se tolik masírovat reklamou, dcerce již dávno můžete dávat běžné mléko.

Jinak milý článek.

:-)

0 0
možnosti
TB

tereza boehmova

23. 6. 2009 12:17
Re: Terezo

Dobrý den, dovolím si vysvětlit. Anička už rok Nutrilon ani plenky nemá. Dopisuju chybějící kapitoly do mé knížky a nejhorší balení bylo tak kolem roku a půl. A právě tam bude článek zařazen. Snad je to srozumitelné :) Děkuji za radu a přeji krásný den. TB

0 0
možnosti
PM

Autobus s tykadlama

23. 6. 2009 11:32
není to naopak?

-No jo no, muži by si představovali nafukovací bezedné zavazadlo o rozměru 20 cm

-na 35 cm, do kterého se však vejde pasáček s koňmi, selka s nůší, sedlák, ovce,

No, tohle platí spíše u zavazadel žen. Ty sebou tahají každou blbost včetně natáček a deseti druhů laků na nehty. A nedej bože, pokud není auto a musí ty svoje krámy nacpat do autobusu, nebo do letadla...

0 0
možnosti
HT

Hanouš

23. 6. 2009 11:24
Asi nejsem ta správná osoba,

která by se měla k článku nějak fundovaněji vyjadřovat, protože jsem stále ve stádiu BC (a zatím na tom nehodlám nic měnit :-)), ale co třeba na chvíli dítě "odložit" k babičce nebo pověřit tatínka, aby odešel s malou třeba na procházku a Vy si pak můžete klidně sbalit a všechno pořádně rozmyslet?

0 0
možnosti
PK

PK66

23. 6. 2009 11:44
Re: Asi nejsem ta správná osoba,

Trošku vám stížím zadání ... ale třeba vyřešíte i to. :-) Babička a manžel chodí do zaměstnání, babička navíc bydlí v jiném městě a manžel se vrací až večer. Navíc odpoledne přibude druhé dítě ze školky. Máte i na tohle podobnou "jednoduchou" radu? ;-):-)

0 0
možnosti
RS

rencask

23. 6. 2009 11:20
priprava

no ja nejdrive vsechny veci (pro nas i obe deti) vyskladam na vyvysene misto - u nas siroke okenni parapety, nekolikrat zkontroluji, ze je tam vse a pak teprve balim do tasek. Blbe je, ze v kazdem pokoji je jen jedno okno, takze si pri kontrole nabeham. Manzel rovnez nechape, jak muzu balit hodinu, a rovnez je to ma vina, kdyz se neco zapomene. Stehujeme se kazdy tyden k jednem nebo druhym prarodicum, v baleni uz mam praxi. Vice veci stejneho typu nepraktikujeme (3kocarky atd), jsem od prirody sporivy typ, a prarodice rovnez nedisponuji nekonecnymi uloznymi prostory pro nase kramy.

0 0
možnosti
MR

Martina 77

23. 6. 2009 11:03
kyselé hrozny

0 0
možnosti
L

Lela

23. 6. 2009 10:30
Vitezne tazeni blogerky Boehmove

A tahle trapna slohovka je UZ ZASE NA TITULCE??? Mili admini, vy jste se zblaznili??? Tohle neni vase soukroma kavarna, ale verejny blog! ja uz tu proste tu osklivou pani s jeste osklivejsimi nazory na materstvi na titulce nechci!!!;-ORv

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

23. 6. 2009 8:43
Hezké. :)

Stěhování celé domácnosti se vyhýbám tak, že věci nakupuju v několikerém vydání a strategicky je rozmísťuju po často navštěvovaných lokalitách a nechávám i v autě... Takže plínky, hračky, nutrilon, spoustu oblečení, postýlky, deky a kdovícoještě přenášet mezi autem a lokalitou vlastně nemusíme.

Teď ještě z tohoto důvodu uvažuji o druhém až třetím kočárku, případně sportovnějším či větším kočárku... ale to už je úchylné.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/