Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Sid2007

18. 4. 2011 17:48
Mimochodem: Inzerce knížky Boehmové zdarma?

Nebo každý bloger může profilu využívat k reklamě a inzerci prodeje své produkce?

Kdo v iDnes má speciální vztah s blogerkou, kdy pravidla pro ní neplatí?

0 0
možnosti

oldiess

18. 4. 2011 18:02
Re: Mimochodem: Inzerce knížky Boehmové zdarma?

Ach jo, jednak pochopitelně každý bloger využívá svůj profil k reklamě jakékoliv své produkce aniž by ji jmenoval, už tím, že se tady veřejně presentuje;-DJinak to máte trochu popletený, kdyby tady dávala reklamu na prášky či na buřty, tak budiž, ale můžu Vás ujistit, že na knížkách tady až na pár "es" jako Viewegh, a to je vlastně asi všechno, nikdo nezbohatne. Takže i když si někdo koupí knihu pod dojmem informace zde, tak max. možná přispějej k vyrovnanému rozpočtu. Jinak by se tady ovšem nesmělo psát či zmínit žádný film, divadlo, sportovní mužstvo, ba ani politickou stranu - a dělat jí reklamu;-D

0 0
možnosti
S

Sid2007

18. 4. 2011 17:22
Jedno je jisté: Její knížky dětem nekoupím

Zmatené, s gustem prováděné válení se v blátivé kaluži emocí a hormonů, ... to nepovažuji za dobrou investici nebo užitečné pedagogické nebo jakékoliv jiné působení na své potomky.

Takže žádná knižka nebo jiná produkce od ctěné autorky se nekoupí.

0 0
možnosti
S

Sid2007

18. 4. 2011 17:15
Typické, rádoby "roztomilé" tlachání ...

Ženy to chtějí mít výhodné ze všech stran.

Chtějí vzdělání a lukrativní zaměstnání. Když se ale nějakým způsobem stanou matkami, tak jakákoliv rovnoprávnost jde stranou: Ony jsou oběti hormonů, ony musí dostat veškeré výhody, zaměstnavatel a kolegové v zaměstnání musí - přes nemilosrdné konkurenční tlaky globální ekonomiky - chápat a všestranně dávat malé a velké výhody spolupracovnicím, které se rozhodly být matkami. Ony na to mají přece svaté právo a ... to jejich dítě je přece ku prospěchu všech celé společnosti.

De facto každá žena se chce provdat "výše", skoro žádná nakonec nesnese, aby její manžel vydělával stejně nebo méně než ona.

Je-li manžel s dětmi doma, ženy na něj silně žárlí, že si užívá s dětmi. Když ale, tradičně, manžel dře aby "zajistil rodinu" a ony jsou doma, navíc na placené mateřské (jedné z nejdelších na světě) tak "šílí" z "depky" že musí být "celý den! s dětmi, nemohou klábosit s kamarádkami.

8 z 10 rozvodů podávají ženy. Ty co se nerozvedou, si stěžují.

0 0
možnosti
S

Sid2007

18. 4. 2011 17:04
Feminismus: Rovnost ale stále s výhodami

Duševní rozpoložení feministek a mnoha žen se dá přirovnat k tomu klasicky sebestředně subjektivnímu: "Co je Tvoje, to je moje. Co je moje, do toho Ti nic neni."

Feministky a ženy habituálně naříkají na únavu, životní úděl, to a ono, přesto, v základním ukazateli životní úrovně, kvality života atd. dlouhověkosti jsou na tom značně lépe než "utlačovatelé", muži. Dvakrát déle si užívají penze a vnoučat, díky komunismu šly do penze jako ozbrojené složky režimu (a horníci) bez ohledu na to, zda své tělo propůjčily evolučně designovanému rozmnožování nebo ne.

Studie po celém světě dokazují, že i ty nejvzdělanější ženy (a na VŠ je dnes často více žen než mužů) NETOJÍ o obětováýní se povolání a kariéře, což firmy i manželka po mužích stále tvrdě vyžadují. Ženy nakonec upřednostňují léta doma, s dětmi, zkusit si nové recepty, dekorovat byz, klásobosit s kamarádkami., nechtějí být otrokyněmi korporací. Ale plat a postup chtějí stejný. Navíc: rozvodové soudy masivně nadržují ženám. ...

0 0
možnosti
TB

tereza boehmova

18. 4. 2011 18:55
Re: Feminismus: Rovnost ale stále s výhodami

nejste vy ten pro-kojící fanatik z diskuze pod mým článkem o kojení? Jste nesmírně zábavný!

0 0
možnosti
R

Roman36a

18. 4. 2011 16:37
No nazdar.

Women Studies na University of Washington v Seattlu. ;-D Dál to nepotřebuje komentář. Doufám že si mě soudružka cenzorka nevšimne. Nemusela by, když je tak šíleně zaměstnaná dětmi.

0 0
možnosti
JG

Jan Gutbayer

18. 4. 2011 16:20
:-)

Nerad to říkám, ale je to celkem trefné... :-) V některých oblastech (jídlo rodiče) je to o organizaci, já s tím problém nemám, když velím mladým...

.

Akorát ty předsudečné kecy stran typologie mužů a žen, to snad nebylo potřeba... není to navíc pravda... kluk chodil v 11 měs., holka ještě nic a je jí rok...

0 0
možnosti
P-D

Psychor - detoxikovaný

18. 4. 2011 15:58
Paní blogerka z toho má evidentně vykojený mozek

:-P

0 0
možnosti
TB

tereza boehmova

18. 4. 2011 18:48
Re: Paní blogerka z toho má evidentně vykojený mozek

z toho bych mě nepodezírala... Stačí číst zde :))): http://boehmova.blog.idnes.cz/c/164750/Tortura-zvana-kojeni.html

0 0
možnosti
BG

kaksikymmenta

18. 4. 2011 15:55
Výborné...

0 0
možnosti
V

Viki007

18. 4. 2011 15:37
Koukám, Terezko,

že to máš s těmi diskutéry dost těžký.

Njn, když my, diskutéři, to máme zase dost těžký s adminama.

Ale článek dobrý, aspoň jsem se obeznámil, čím vším i nejspíš má žena prošla. Aniž by si ňák stěžovala.;-)

0 0
možnosti
TB

tereza boehmova

18. 4. 2011 18:50
Re: Koukám, Terezko,

mně to přijde zábavné. Spíš mě udivovalo, že už moje diskuse delší dobu byly tak bezkonfliktní. To se člověk začne bát. Ale konečně je zase všechno jak má být :)

0 0
možnosti
PJ

Paja_jaja

18. 4. 2011 15:19
Botičky

Dočetl jsme to jen k botičkám. Mám 3 děti a už u botiček mi je jasné, co je to "zasloužilá matka" podle paní "spisovatelky".

Botičky bez tkaniček většinou kupují maminky-lenošky, aby proboha nemusely své děti učit šněrovat tkaničky.

Ovšem dámo, moje děti to umí od 5 let všechny a to mám i jedno postižené. Tyhle základní znalosti a dovednosti rukou a prstíků je potřeba je naučit, aby nebyli jako jedni ze stáda dnešních neumělů ve školkách a školách.

Hrozný pohled na botníky ve třetích třídách. Většina dětí si ani boty neumí zašněrovat, jak mají umět něco víc?

0 0
možnosti

oldiess

18. 4. 2011 18:04
Re: Botičky

Podle Vás vidím že není nad to, když je matkou prostá žena z lidu jako Vy a žádná dáma;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/