Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel Prima to udělala špatně. Neměla dělat žádný casting. Do vily měla zavřít Janouška, Nečase a Nagyovou :-p

12 1
možnosti
SH

Nečas s Nagyovou by se do skříně nevešli.

1 1
možnosti
JH

J80a11n 32H76á60j72e53k

24. 9. 2013 7:17

Příští měsíc ruším televizi .... fakt ji platit nebudu ..... dávat 1620 ročně za nějakej krám .....a o VV nemluvím vůbec stejně tam jsou lidi co jsou snadno rozhoditelní dobře manipulativní ikdyž bejt tam cca kolik měsíců asi bych na tom byl stejně .. ))

1 0
možnosti
Foto

to obludárium tam je něco děsivého...absence normálního člověks...jen tupí exoti...ta modelína tam adi pobrala rozumu nejvíc (převýšila velikostí myslivny vlašský ořech)..a to už je samo dost děsivé;-D

2 1
možnosti
Foto

a už to výše rozpatlávám;-)

1 1
možnosti
Foto

Z titulku logicky vyplývá názor, že pořad Vyvolení dříve fungoval. Trochu se nad tím pozastavuji, protože - co to je fungoval? Čím nás obohatil, co přinesl, čím nás zaujal? Zřejmě myslíte sloven "fungoval", že měl vysokou sledovanost? To ale přece není funkčnost. Funkčnost znamená výhodný přínos pro obě strany. Tady byl zřejmě přínos pouze pro jednu stranu. Či jaký přínos zaznamenali ti diváci? Co si z toho pamatují? Jaké scény, postupy, směry, názory...? Ovlivnilo to aspoň trochu pozitivně život, či smýšlení nějakého diváka? Silně pochybuji, takže jediným přínosem je zisk televize. Nebo ne?

Podle mého názoru pořady tohoto typu, ať se již jmenují jakkoliv, jednoduše nikdy nefungovaly a ani fungovat nemohou, nic totiž divákům nepřinášejí, nic, co by je ovlivnilo, poučilo, usměrnilo. Pokud zde mluvíte o funkčnosti, pak snad jedině ekonomické ve prospěch televize, či majitele práv.

Ale je to jen taková moje noticka, s obsahem asi nelze, než souhlasit, jelikož jde o konstatování mnoha faktů z nejrůznějších kauz, pohledů, ale bez nějakého zoběcnění, závěru, pointy článku a to se mi, upřímně řečeno, zdá trošku škoda.

Ale čte se to dobře, to je fakt.

7 1
možnosti
MS

Já rozhodně nemám pocit, že by autorka v textu nějak vyzdvihovala první řadu Vyvalených.

2 0
možnosti
AJ

Vyvolené pohřbila prima honbou za sledovaností kdy tam nacpala problémové lidi ze dna společnosti s tím, že bude hromada konfliktů, pak tam vrazí Vladka aby hrál záchvaty a za to dostal slušný peníze že tam vlez atd. a nejhorší je že trapný divadlo vydávají za reality show, s realitou to nemá nic společného dávají tam schválně divné lidi, cpou tam na návštěvy rádoby celebrity atd. prostě tragédie. V první řadě byla většina lidí celkem normálních a za reality show se to dalo považovat. Čím víc se prima snaží to "zatraktivnit" tím hůř to dopadá. Mě stačilo to rádoby hlasování a od té doby to zahlédnu jen když to nacpou do zpráv nebo něco promují na webu.

3 1
možnosti
JS

J39a71n 81S52o64u12k65u46p

23. 9. 2013 23:00

No to jste teda ´brzo´ pochopila mediální vymývání mozků. Mimochodem, dummy neznamená ´blbeček´.

0 3
možnosti
JV

J61o38s60e19f 17V28a53l10a

24. 9. 2013 7:00

mimochodem - budu radeji verit oficialnim zdrojum, treba zde http://www.merriam-webster.com/dictionary/dummy. Jinak by ze mne opravdu mohl byt ***

3 0
možnosti
AK

Já si opravdu pamatuji, že aby do televize někdo přišel, musel něco umět - zazpívat, říct básničku, zatančit, zahrát na hudební nástroj, vyprávět příběh, prostě něco.

Teď opravdu nemusí umět nic.

Ale možná je to dané ekonomicky.

Když někdo něco umí, bude tomu odpovídat honorář. José Cura - pokud se do jeho termínového kalendáře vůbec vejdu - bude jistě dražší, než obvyklá "celebrita".

Pokud vyřadím pouze naprosté šílence a nejzoufalejší exhibicionisty, získám lacino klauny pro pobavení publika.

Problém nastane ve chvíli, kdy projevy uvedených nýmandů začne publikum brát vážně...

1 0
možnosti
OK

O48t94o 61K46o61s49t52a

23. 9. 2013 19:44

Na uvedeném se ale lví částí podílí i váš zaměstnavatel... Stačí připomenout veledůležitou zprávu o tom, jak se našel pes podobný Putinovi a mnohé další podobné články, jejichž jediným účelem, je dělat propagandu... Což navíc dělá takhle přihlouplým způsobem...

4 1
možnosti
MB

Pěkný článek, ale nemohu si odpustit: Už jste viděla God Bless America?  ;-D

0 0
možnosti
JN

Stačí nekoukat, nečíst, ignorovat. Jinak karma.

11 1
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/