Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nezbývá než zvolit opět "jiné":-) kde a jak se nám skrývají? možná "jen" tahají za nitky.;-O:-)

0 0
možnosti
MB

Spousta lidí volí komunisty, protože už nevědí, koho jiného mají volit. Stávající strany už předvedly, že vládnou vesměs ve prospěch někoho jiného, než jsou běžní lidé. Takoví ti, co pracují jako dělníci, prodavačky, uklízečky, pomocné síly, atd. V této zemi je 550 tisíc lidí bez práce. Co jim nabízejí ostatní strany, kromě slibů, 24 let obměňovaných? Komunisty volit nebudu, ale mám čím dál větší pochopení pro lidi, kteří tak činí.

6 0
možnosti
MB

...a mimochodem, to vaše "vyměňte lidi" nápadně připomíná sarkastický povzdech Bertolta Brechta, který v roce 1953, během nepokojů proti vládě NDR, napsal, že lid zklamal důvěru vlády, a proto bude potřeba aby si vláda zvolila jiný lid.

Neboli, režimy, které potřebují "vyměnit lidi" většinou jsou ty, které mají být vyměněny samy.

1 0
možnosti
PK

Nejsou to ti samí komunisté. A to že mají příznivce není samo sebou. Každá příčina má totiž svůj následek, který se stává příčinou následků budoucích.

1 0
možnosti
ČP

Jste trochu naivní , když si myslíte, že to vaše dcera chápe . Počkejte si na pubertu a pak nám zase napište , jak to vaše dcera vidí .

4 1
možnosti
PV

Ja bych Vasi dceri rekl, ze jsme si tu poslednich 24 let vybirali takove "elity", az jsme to dopracovali do stavu, kdy moralka padla pod uroven roku 1989 a plno lidi v dusledku selektivni pameti a zaslepenosti, ze na tom ma levice znacny kus podilu,  ma potrebu projevit nesouhlas se stavem dnesnich veci. Blbe, ale prece.

3 0
možnosti
PV

nicmene, jelikoz mam taktez sedmiletou dceru, tak se mi zda ta Vase nejaka premoudrela, nebo spise vymyslena, protoze ta moje jevi tak maximalne zajem o Winx ci Smouly. A svete div se, kdyz mi bylo sedm, taky jsem se o nejaky imperialisty, kterymi se tehdy strasilo kazdy vecer v TN, vubec nezajimal.

7 0
možnosti
ČP

A já pořád , kdo začne antikomunistickou mobilizaci před volbami a ona se toho ujala tato mladá paní .

4 7
možnosti
KK

Jste jen a jen ubohý trapák :-/:-/;-€

2 1
možnosti
Foto

R^. S obsahem souhlasím, také to doma probíráme. Pročetla jsem si web KSČM, ach jo.

7 2
možnosti
Foto

To je,co? Dala bych to jako povinnou četbu těm, kteří mají dojem, že komunisté jsou už jiní.:-/Rv

3 0
možnosti
RK

Návrat komunistů je ta nejhorší noční můra, jakou si dokážu představit. Stejně tak ale, na rozdíl od vás, se dokážu vžít do lidí, kteří jsou z nějakého důvodu v bídě, což vy, jako administrátorka blogu nejspíš nikdy nezažijete. Divíte se propuštěným sklářům, šičkám, horníkům.....aj., že o návrat komunistů vyloženě usilují? Bohužel ne všechno je po revoluci takové, jaké jsme si představovali. To co předvádí tzv. demokratické strany je dávno nejen za hranicí slušnosti, ale hlavně za hranicí zákona.  No a za další. Sedmileté dítě je dítě. Zatěžovat ho politikou je dost hnusné. Řadu věcí nemůže pochopit a ani není důvod, aby je chápalo.    Je zajímavé jak jste nedávno psala o reality show a teď se divíte popularitě komunistů.

6 0
možnosti
PK

P68a47v24e46l 13K23u95l88a

3. 10. 2013 11:56

Řekněte mi, jak mám dětem vysvětlit, proč se tolik článků oslavujících komunisty objevuje v redakčních výběrech na iDNES 8-o:-)?

3 3
možnosti
Foto

J31a73n29a 58M31a10j94o76v16á

3. 10. 2013 16:56

proč to potřebujete vysvětlovat dětem??;-)

0 0
možnosti
LP

Společnost se vyvíjí a tak jako v Německu je nemyslitelný návrat nacismu, u nás taktéš nehrozí návrat komunismu (který tu nikdy nebyl, ale straší se s ním). 50. poválečná léta jsou minulostí a doba před revolucí r.89 byla jiná, tak nač se furt vracet tak hluboko do dějin. Současná  KSČM je demokratickou stranou, která nemá žádné škraloupy z poslední doby, ani se nepodílela na devastaci našeho státu. Má své stálé voliče, ale i spousta občanů jí dává ve volbách svůj hlas. Otázkou tedy je, proč? Pravicové strany občany za dobu vládnutí nepřesvědčili že jsou lepší, spíš naopak. Média bohužel rozdělují společnost na ty kteří volí pravici (to jsou ti správní) a levici (ti špatní) od které se cíleně distancují. Co lidem pak zbývá když je všude taková propaganda. Volí levici ze vzdoru. Vím, že je to pouze zjednodušený pohled, ale stačí se dívat kolem sebe a vnímat okolí.

8 8
možnosti
RJ

Ne, media, ale lidé jako Zeman, Zaorálek a další politici z KSČSSD svou komunistickou rétorikou rozdělili tuto společnost. Na vině jsou ale hlavně ti (jako vy), kteří jim naslouchají.Rv

4 6
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/