Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Lyžování je dneska už snobácká zábava. A pokud někdo chce lyžovat v době, když není sníh, tak pochopitelně musí počítat s ještě vyššíma cenama, než když sníh je. Čerstvé jahody jsou taky v zimě dražší a nechutnější než v létě. .

1 12
možnosti

8-oPtákovina o jahodách má zřejmě vykreslit vaši myšlénku, že když chce něco někdo za každou cenu mít, tak se musí spokojit i s něčím podřadným a předraženým, ale s alespoň něčím.

Ale pokud chce někdo lyžovat v době, kdy není sníh, nemusí pochopitelně počítat s  ještě vyššími cenami. Není všechno jenom Špindl, jsou i jiná centra a nekrade se a neobírá všude tak nestydatě  jako tam, je na výběr. Navíc i do Alp jezdí řada lidí, ať v Čechách sníh je nebo není, a se Špindlem to nijak nesouvisí. 

Lyžování je zábava pro ty, co to mají rádi. Pokud vy ano a proto se považujete za snoba, je to jen vaše hloupost.Se Špindlem to opět nesouvisí.

Četl jste vůbec článek?

8 1
možnosti
MV

a proto tam jezdíte pravidelně ,že vy chcete nižší fronty na vleky?;-D

1 0
možnosti
IH

I67v51a63n 26H29r48o54n

12. 1. 2014 7:05

Vše usměrňuje trh, řekl bych. Pravdou ale je, že když si někdo udělá pračku na prachy z jediné hospody široko daleko (řízeno ochranáři), a takových míst odpuzujících špatným chováním personálu a cenami zcela mimo mísu je v horách dost, odejme takové zařízení svému účelu. Místo je prázdné a turista nemá kam. Podle frekvence střídání nájemců/personálu to asi také nefunguje jak by si majitelé přáli. Co ale s tím?

Ve Špindlu se vám snadno stane, že zakotvíte až ve čtvrté, páté hospodě. Ale ty dobré tam jsou také.

2 1
možnosti

co je tohle za bláblo "řízeno ochranáři" ?? 8-o

Jen proto, že někteří hoteliéři šidí a předražují, zastavíme veškeré území NP a CHKO dalšími hotely, aby se člověk mohl (ideálně bez nutnosti se přezout) převalit do vedlejšího hotelu ? ;-D

3 3
možnosti
JP

Bláboly pí boehmové, jen bláboly, navíc paní zvrací z restaurací, kde chtějí zaplatit kečup, fuj to je slovní obrat,  je to celé pitomost, když je to tam tak špatný, proč mají stále narváno, pokud by to tak bylo hrozný, tak hoteliéři budou asi s tím neco dělat, trh je srovná, ovšemkdyž mají celou zimu vyprodáno, tak to je asi jinak.

2 28
možnosti
JP

Zrejme proto ze prival tukanu do Spindlu je konstantni. Ja uz do ty Sleepy Hollow nepachnu ani omylem .. to co napsala ta pani sedi do puntiku. Imho kolotocari ..

23 0
možnosti
JZ

J45a34n 21Z71a18b67a73b46a

11. 1. 2014 15:57

tak já nevim, mám pocit, že tam lidi jezdí jenom pro to, aby si mohli stěžovat, jak to bylo hrozný... Tak tam sakra lidi prostě nejezděte, vždyť podobnejch lokalit v Čechách spousta. Všude to píšou, na webu to maj, ale stejně tam jedu a jsem překvapenej jak silničář při lednovým sněhu...

8 1
možnosti
JJ

J82a72n 91J87o65š79t

11. 1. 2014 16:05

Tož nebuďte furt eném v Čechách a zajeďte aj k nám na Moravu a do Slezska, tam se ešče tolik nekrade. Šak dobře si zalyžovat možete aj v Jeseníkách anebo v Beskydech !

11 1
možnosti
JJ

J93a12n 85J28o13š26t

11. 1. 2014 13:02

Trochu mimo téma -  zaujalo mne ... ve své osobní charakteristice pí. Boehmová popisuje "že se na svět dívá pohledem liberální feministky" ! Prokrista co to je ??? Za chvíli tu budeme mít liberální islamistky, rasistky, nacistky, komunistky ... atd ? Charakteristika je dále doplněna obvyklými bláboly o vysněných (a samozřejmě v této 100% vyhovující podobě neexistujících) druzích Homo Sapiens : "Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka". Ach jo ! To už opravdu v řadách dnešních žen neexistují ty sebevědomé DÁMY, které jsou ale i zakladatelky a udržovatelky rodinných krbů, co se nepotřebují takto primitivně vůči chlapům vymezovat ? Jak vás (dnešní ženy) potom mohou muži bezmezně milovat a brát jako "opravdové" partnerky ?

Paní Boehmová, Vy ve svém muži nevidíte, kromě milence a otce také instalatéra, elektrikáře, nosiče zavazadel, řidiče  ... ajánevímcoještě ? A myslíte že ho to ponižuje ?

P.S. Kdo je dokonalý ať hodí kamenem ...

25 1
možnosti
Foto

je to jednoduché nejezdit a nepodporovat, Já sám tolik nelyžuji, ale celá rodina mojí přítelkyně ano a dlouhá léta jezdí do itálie a nemohou si to vynachválit, vždy jedou parta alespoň 5 lidí a i s cestou je týdení lyžování vyjde do 10 tisíc, v nesrovnatelně lepších podmínkách, ceny ubytování co psala pisatelka v článku, jsou naprosto mimo, to bych prostě nikdy nezaplatil. Ale to je v Čechách takový koníček, když se třeba podívám kolik stojí ubytování na Máchově Jezeře, tak by mě vyšlo stejně jako loni v létě v Chorvatsku, s tím rozdílem, že v chorvatsku jsem za tu cenu dostal klimatizovaný apartmán, z dvěma koupelnami a záchody dvě tv balkón s výhledem na moře a taky to moře, že? A na Mácháči za ty samé peníze nabízeli smradlavou chatičku s palandami jak na pionýrském táboře v 80letech, s jednou skříňkou, jednoplotýnkovým vařičem a nejsem si jit jestli v ceně byla lednička, mytí a záchod ve společných prostorech no prostě hnus.

16 0
možnosti
JF

J32i90ř20í 53F94i48l67l45a

11. 1. 2014 11:04

Blog vystihl velice hezky "českou vyčuranost" .

7 1
možnosti
Foto

No, mně připadá nenormální ta cena 10k za 3 noci!!!! Tu WiFinu za 100kč/hod bych tedy fak už neřešil...;-D Neuvěřitelné. Ale žijeme v ČR, kde si bohatí a tzv. zbohatlíci honí své pochroumané ego tím, že proč ne, já si to přece mohu dovolit že? Ale pro "normální" českou rodinu to opravdu není. A nemluvě o poměru cena/služby. 

Ale je to opravdu na každém z nás, zda to akceptue a nebo nikoliv. Jak zde už psal někdo výše, pokud tam budou lidé jezdit a platit tyto nehorázné ceny za ubohé služby, tak proč by to měli měnit, že?

My chytřejší se vydáme směrem na jih a obětujeme tu 4-8mi hodinovou cestu (podle destinace) a užijeme si za naše těžce vydřené peníze nesrovnatelně lepší,kvalitnější a krásnější zimní radovánky!;-)EU?

4 1
možnosti
VM

Osobni zkusenst s hotelem Harmony ve Spindlu:

Do hotelu jezdime 3x rocne (2x v zime, 1x v lete) kazdy rok poslednich 5 let, vzdy na 4-5 noci. Poloha hotelu - z pohledu lyzovani naprosto jedinecna pro Spindl, bez jedineho kroku jsme na sjezdovce. Do centra je to trochu dal (s detmi). 

Ubytovani - bydlime v rodinnem pokoji (mame 2 deti), hodnotim jaky vyborne, vse je moderni, zrekonstruovane, ciste, pokojovy servis skvely. Pokoje velike tak akorat, plus napr. skvela malickost ze TV maji HDMI vstupy, takze detem muzeme pustit pohadku na DVD z pocitace.

Personal - naprosto uzasny, porad ti sami lide ktere jiz zname, chovaji se vyborne a s obrovskym nadhledem i k "neposednym" detem. Servis v restauraci jakbysmet - presny, mily a vstricny.

Jidlo a piti - polopenze (svedske stoly) jsou vynikajici, restaurace ala carte je vynikajici, ceby jsou ale vyssi, nicmene dle meho nazoru odpovidaji kvalite jidla.

Wellness - nikdy jsme za nej neplatili. Bazen naprosto novy, skvely, velky, k tomu 2 virivky. Otevreny myslim 7-22. Saunovy svet je naprosty unikat v CR, uzasny, opet jsme nikdy neplatili. Posilvny nevim osobne ale pry dobra. Tenis, Squash, Golf simulator, strelnice :-) Lyzovani - u hotelu vlek pro deti, s lyzarskou skolou - idealni. Ceny - jezdime vzdy v nejake akci, takze nemam co bych vzhledem ke sluzbam vytknul. Internet - je zdarma v baru vedle recepce a o patro vys v herni zone. Celkove je pro nasi rodinu a spostu znamych hotel SKVELY a nikam jinam ani jezdim neplanujem kdyz chceme jet do Spindlu :-)))

3 6
možnosti
JS

Pán není äsi žádný chudák, když může dát za pár pobytů ve Špindlu půlroční plat obyčejného zaměstnance.

5 2
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/