Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P75e20t71r 52H28a87n28á45k

11. 1. 2014 9:34

" Utužovat pracovní kolektiv " o víkendu ? Takže celej týden hákujete a dva dny volna , které můžete strávit s rodinou jedete někam do zaplivaného hotelu s lidma z práce a pak jdete zase rovnou do práce ? ;-D Ještě že dělám v normální firmě ...

10 0
možnosti

Tohle je bohužel časté.

0 0
možnosti
Foto

Černá hora ještě ujde. Ale jinak se to v Krkonoších strašně pokazilo. Na Beskydy nedám dopustit. V hotelích dobré ubytování, dokonce i programy pro děti a bezvadný jídlo. Ale znám je jenom z léta, protože v zimě je to pro důchodkyni bez auta daleko. Nebo se mám přestěhovat na Valašsko? Nejradši bych to udělala.

0 1
možnosti
PL

P56e65t58r 52L94u36k33á40š

10. 1. 2014 21:55

Na Šumavě je lépe.

1 3
možnosti
MP

Souhlas... Rikam tomu: "Tu mas gulas! Prazaku..." syndrom... Kdyz to pak srovnam cenove, tak i Alpy ve Svajcu vyjdou lacineji - permice na den 60-40 Chf a jenom lyzuju, zadny hodinovy fronty... Za 12-15 Chf paradni obed na Zermatu... A co se tyka Cech, tak zlata Sumava, tam clovek nikde nema pocit, ze ho chteji jen oskubat a proto se tam vdycky rad vracim...

3 0
možnosti
LV

Cože? Jako Šumavák si radši jedu zalyžovat za kopeček než platit za předraženou sjezdovku na Zadově s placeným parkovištěm....Rv

0 0
možnosti
PK

P57e89t24r 58K33o16l87á25ř

10. 1. 2014 15:18

Kdysi jsem ve Špindlu byl a bylo to tam super. Těsně po sametovém plyšáku se tam nádherně pařili a ještě za normální ceny. Atmosféra naprosto uvolněná, přetrvávala euforie z nabyté svobody a i děvčata byla taková milejší a přítulnější :-). V současnosti jezdím do Dolomit  a nějaký snobácký Špindl neřeším. Ať si tam třeba Agáta s Vereškou a mladým Topolánkem navzájem nazvracejí do kapucí.

Jinak článek je vynikající R^.

22 1
možnosti
VR

A Dolomity nejsou snobácké?

1 1
možnosti
JH

J83a91n 55H23o94l64e89m78ý

10. 1. 2014 12:02

..mluvíte mi z duše. Jen nesouhlasím s tím, že je to jen problém majitelů a provozovatelů hotelů a lyžařských areálů. Podle mě je problém v návštěvnících. Osobně být majitelem areálu ve Špindlu, tak zdražím denní permici na 5.000,- CZK a zpoplatním i návštěvu záchodu v hotelovém pokoji (dvě sazby - malá, velká, počitadlo splachování a host by musel pod pokutou 2.000,- CZK ke každému spláchnutí doložit fotku, aby prokázal, zda hradí malou nebo velkou sazbu). Zní to směšně, ale proti 100,- CZK za hodinu WiFi to zase takový úlet není. Lyžařské areály v Rakousku nebo Itálii poskytují NESROVNATELNĚ(!) lepší podmínky a servis za stejné, často i nižší ceny. A pokud mezi námi bude stále sdostatek ťulpasů, kteří mají peníze, ale nemají úroveň a jsou tudíž nenáročnými zákazníky, tak se s tím moc nestane.

8 1
možnosti
MT

Vidíte, a s těma záchodama bych to zrovna u nás v ČR udělala. Když půjdete na WC v rakouském bufetu na sjezdovce, bude tam na podlaze akorát trochu mokro od sněhu z přezkáčů, ale jen trochu, jinak dokonalé čisto (nejde-li zrovna před vámi močit nějaká Češka). U nás to na hajzlících u sjezdovek vypadá, jako když tam byla těsně před váma tlupa medvědů stižených dyzenterií. A není to obsluhou záchodů. Je to neuvěřitelným prasečáctvím Čechů (nebo možná jen Češek, na pánské moc nechodím), kteří zaneřádí během chvilky i ty čisťounké rakouské záchodky.

7 0
možnosti
JK

J54a80n 25K30o53h76l

10. 1. 2014 9:21

Vyšší cena jídla by mě osobně nevadila, pokud by to byla adekvátní porce a dobrá kvalita, jenže to je jen někde.. k cenám vleků se vyjadřovat nebudu, byl jsem ve Špindlu, v Alpách (Schladming aj.) i v Aspenu či Vailu, jenže v létě. V zimě je tam na mě moc zima ;-)

0 0
možnosti
JK

J13a92n 54K66o94h11l

10. 1. 2014 9:23

..a třeba internet měli zadarmo i v řadě balkánských horských areálech, dneska je to samozřejmost i v Africe, ale u nás stále evidentně ne..

0 0
možnosti
Foto

Plně s Vámi souhlasím. Vloni jsme na dva dny vyzkoušely s dcerou a vnučkou Harrachov a bylo nám z toho zle. Za nekřesťanské ceny u sjezdovky pro děti jsme dostaly tak hnusné jídlo, že nám z toho pak dlouho bylo špatně. Párkrát jsem lyžovala v USA a všem bych to přála, aby užili tu profesionalitu a kvalitní služby, viz výborné jídlo, jako já. Bohužel cena se tam rovná místním platům. I pro ně je to taky dost, ale jsou si jisti, že za ty peníze, které zase pro ně netvoří tak velké procento platu, jako u nás třeba ve Špindlu, budou spokojeni. Proč to u nás nejde? Proč nejsou zákony aby postihovaly tyhle bývalé veksláky a podvodníky?R^

7 0
možnosti
PK

100 Kč za wifi za hodinu je prostě dneska nehoráznost, už z principu ;-O

6 0
možnosti

A víte proč všechny ty poplatky a špatné chování? No jak jinak vám maj naznačit že v takovém hotelu čechy nikdo nechce. Chytrému napověz...

6 0
možnosti
MK

No rekl bych ze timto pristupem dava hotel najevo ze nestoji o zadne hosty ;-) Myslite ze zahranicni klientela je hloupa a bude platit hromadu penez za spatne, zadne sluzby? Jsou to lidi stejne jako my a taky si rozmysli jestli jim to za to stoji prijet i priste.

4 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/