Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JAN

Poděkování a vlastní zkušenost: již před lety se psalo :-), že i místní odtamtud odchází, já jezdil do Š. do opravdu klasické chalupy, kterou vlastnila jakási státní instituce , snad dokonce ČOI ?, přesto po letech byla v TV info, že nájemce neplatí, a přitom správcová jela nekompromisně na sebe, posléze tedy byla chalupa prodána a dnes tam prý stojí zcela nová, jen trochu větší :-), klasika, a to před cca 10 lety byla info, že tato vesnička - Š. , nemá peníze ani na vlastního dotora, tak si němci vozí svého, přitom se stavělo všude kde se dalo, nebo hořelo ... . On by nám to, ale institut VK vysvětlil, že trh a amnestie vše vyřeší, mějte se báječně, jn

4 1
možnosti
JH

J29a68n 82H98a66v64r22d41a

8. 1. 2014 20:40

jak s tím souvisí VK? Už trochu ujíždíte.

5 3
možnosti
VH

Spindl jsem jezdil pravidelne, ale loni uz jsem dal jen jeden den a misto toho zkusil radeji slovensky Chopok dvakrat na vikend a byl jsem prijemne prekvapen, i kdyz uroven sluzeb za Alpami zatim take pokulhava...

1 0
možnosti
JD

J84a73n 36D47a66v63i52d

8. 1. 2014 11:58

V zimě do Špindlu nejezdím, nikdy mě nelákal, v létě však ano, ale na Labskou, do penzionu U Novotných, rodinný penzion, super ceny, super lidi, kteří mají k horám vztah (jsou místní), žádný luxus, žádné poplatky navíc, ale vkusnost v zařízení pokojů, čistota, vynikající jídlo a parádní atmosféra, navíc zabereme celá banda rodin většinou všechny pokoje co víc si přát. Do nějakýho hotelu, nebo jinýho neosobního zařízení bych nikdy nejel.

1 2
možnosti
JM

Labskou bych nikomu nedoporučoval, ještě tam budou jezdit lidi :) To je ještě jediný slušný místo v Krkonoších, kde se dá jezdit. Jinak U Novotných jsou trochu slizký, na svoje zákazníky se přetvařujou, ale když je potkáte jako nezákazníci, to jsou ksifty. Ale jinak pohoda.

1 0
možnosti
OH

Za ty peníze, co chtějí za internet si koupím předplacený internet na celý měsíc i s modemem. A když si pořídím pidi wifi AP, tak má připojení celá rodina, nebo celá parta kamarádů / kolegů.

2 0
možnosti
Foto

Česká klasika. U nás totiž není heslem podnikatele uživit sebe a zaměstnance, ale oškubat všechny okolo. Podle toho to tu vypadá.

6 1
možnosti
LH

Problém je, že Češi jsou stádo ovcí. Všichni neustále nadávají, ale nikdo nic nedělá. Do nedávna jsme měli skoro nejdražší volání, bankovní poplatky také stojí za to, v potravinách se lidé rozčilují nad bídnou kvalitou apod. Musíme prostě být nároční zákazníci. Paní autorka i někteří z přispěvatelů níže mají pravdu. Pokud se ozveme a nenecháme si všechno líbit, firmy a podnikatelé budou muset změnit taktiku, nebo odejít jinam.

35 0
možnosti
IN

no myslim, ze prehnane ceny ve Spindlu jsou Nemcum a Holandanum. Ackoliv nevim jak je to ted, ale pred deseti rokama cestinu na sjezdovce bylo slyset hodne vyjimecne.

0 0
možnosti
VK

Radši jeďte do alp busem, zaplatíte za permici i za ubytko méně, cesta to vyváží. Perfektní lyžování v alpách vs. ŠPINDL

9 0
možnosti
RH

Vánoce 2012 jsme strávili ve Špindlu na hotelu Aquapark. Zásuvky na pokoji schované za nábytkem a navíc málo jich. Když si chci dobít mobil, musím stěhovat nábytek nebo odpojit pidilednici a televizi. Wifi první den nefunkční, druhý den jsme obdrželi náhradní heslo, třetí den OK. Švédské stoly OK, ale 1/4 hod před zavíračkou nás do restaurace nechtěl pustit "provozní" u vchodu, že prý už je pozdě. Deset minut jsme se s ním dohadovali, že se za 1/4 hodiny bez problému najíme a mezitím už pomalu začali odnášet naše jídlo v ceně pobytu. Pak už jsme měli omezený výběr. Několik dní jsme nemohli z naší budovy dojít do naší restaurace, jaké bylo náledí. Navíc kopeček a schody. Na naší stížnost nám pan "provozní" půl hodiny vysvětloval, že nejsou lidi, kteří by to posypali. Když jsem mu řekl, že si na Úřad práce dávám inzerát a druhý den si vybírám z dvaceti brigádníků, tak kontroval, že ve Špindlu to je jiné a tisíc dalších výmluv. Nepochodili jsme. Klouzali jsme se dál. Herna pro děti zamčená, klíč nefunguje, podobné jako s internetem, přístup až třetí den, zima tam jak v pytli, lednice a mikrovlnka nefunkční, navíc se musí přelézt pult. Neuvěřitelné. K tomu hodinové fronty na superdrahé lanovce a ledové plotny na sjezdovce. Bazén přechlorovaný, neustále štípou oči. Co dodat. Hlavně že jsme tam nechali 20 tisíc za týden ve dvou. Poprvé a naposledy.

54 0
možnosti
Foto

Už mě ty informace o "špindlu" lezou také krkem. V televizi "špindl" v rádiu "špindl" na internetu "špindl". Jako by se nikde jinde nelyžovalo.

12 7
možnosti
PS

Nízké ceny Krkonoše: http://www.setkani.org/index.php?id=107&no_cache=1

360 / lůžko a noc, plná penze 200,- Kč  den. EU

0 0
možnosti
JJ

kolik chcou za wifi???   ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/