Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když tam nebudeme jezdit, budou nám soudruzi v televizi vyprávět jak si na horách stěžují na slabou sezonu a vlekaři budu chtít přispět na ztrátu. Trošku reportáž načančají , pak osloví významné politiky a lobisty a dotace budou.  Souhlas nejezděte tam ať zkrachují ale taky ať jim ten stát / který nám už nepatří /  nic nedává.

27 0
možnosti
Foto

místních veksláků (jinak takové "podnikatele" nazvat neumím) mi taky nijak líto nebude. Ať třeba zdechnou.;-)

10 0
možnosti
Foto

Co dodat? Jsou nenažraní a nepoučitelní. Když začali jezdit Němci a Holanďani, bylo Čechem ve Špindlu opovrhováno. Holanďani přestali, restaurace a penziony začali plakat. Ale nepoučili se. Když už to vypadá, že díru zaplní Rusové, neomalenost a nenažranost se vrací. Tentokrát už nejen do hotelů a restaurací, ale pod značkou J&T i na svahy. Ale to ve Špindlu není nic nového. Když v neděli ráno vyjedete na svah, hned je vám jasné, že se nikdo neunavoval po sobotě sjezdovky upravit. Letos tento "nadstandard" dostanete za ještě dražší permici.

17 0
možnosti
BH

Pravda, nejtěžší je poradit sám sobě! Jak jinak vysvětlit stále opakovanou chybu? (možná nostalgie?) :-/

2 0
možnosti
Foto

Je fajn, něco takového si zde přečíst. Myslím, že i k tomuto mají sloužit blogy... Závistivé řeči některých diskutujících nechte plavat, já jsem se ráda dozvěděla, jak to tam, kde jsem byla před dlouhými lety, vypadá dnes. Možná bychom se mohli informovat i opačně - kam jet ;-).

17 0
možnosti
PU

Na Mísečkách denní 850 Kč odpolední od 12:30 - 16:00 710 Kč. Já před kasou nadával jak špaček. Měl sem chuť jet odtamtud do pryč, nakonec sem se uklidnil ve špinavém bufetu u pidismažáku s hranolkama a kofolou za 175,-

15 0
možnosti
MB

Obvykle som to robil tak, že som na Misecky dorazil medzi prvymi rano (zviezol ma dokonca aj vlekar zadara pred zaciatkom fungovania a jazda na cisto upravenej trati bol zazitok nad zazitky), potom si kupil celodennu permicu, na obed som ju strelil za cca 60 percent ceny (tak, aby to cloveka, ktory si chcel kupit odpoludnajsiu permicu vyslo omnoho levneji) a bolo to. :)

5 0
možnosti
PS

P38e35t26r 34S20k31á39l97a

7. 1. 2014 10:16

V posledních dnech je velmi "in" kritizovat Špindl a české hory vůbec. Důvod je zřejmý, zdražit jednodenní skipass na 850 Kč v období, kdy se kvůli nedostatku sněhu téměř nedá lyžovat je hodně blbý nápad. Nepovažuji to ale za důvod k zatracování Špindlu jako takového. Lyžařské možnosti jsou sice ve srovnání s alpskými zeměmi  omezené, v nabídce služeb ale zásadní rozdíl nevidím. A samozřejmě platí, že v úrovni, kvalitě i ceně ubytování a stravování jsou velké rozdíly a člověk nemusí vždy zvolit nejlépe. To však platí ve Špindlu stejně jako kdekoliv jinde.

1 20
možnosti
JS

vlastne jste priznal veskere chyby, ktere autorka uvedla, ale pripada vam to normalni Rv

18 0
možnosti
VK

V31i70l25é21m 74K15o83s

7. 1. 2014 9:32

Ubytovat se v Horalu může jen blázen. Když si najdete na internetu pronájem apartmánu přímo od majitele, dostanete se na úplně jiné ceny za komfortní a moderní ubytování. Oni totiž za posledních 25 let nezůstali stát na místě jen některé socialistické komplexy typu Horal, ale i většina spotřebitelů, kteří, jak vidno, tam pořád jezdí. Přitom možností je mnohem víc. A to nejen v Rakousku, ale v samotných Krkonoších. Kdo chce doporučení, ať napíše..;-) vilemkos@seznam.cz

8 0
možnosti
RB

Mě taky museli k první lyžovačce v Alpách přemlouvat, ale od té doby už opravdu není co řešit. V tuzemsku se taky místy dá někam vyrazit na otočku, ale zrovna Špindl je opravdu profláknutej. Tam v zimě ani omylem.

4 0
možnosti
JH

Smutné, ale obdobně funguje i náš stát. Vybírá nehorázné daně a k tomu správní poplatky za kdejakou blbost. Pánové ze Špindlu se nechali jen inspirovat, nebo je to opačně? České ovce jásavě bečí.

5 2
možnosti

Až na ty ovce dobrý.

2 0
možnosti
MH

Hlavni roli v trznim hospodastvi hraje zakaznik a konkurence. O situaci ve Spindlerove mlyne nevim vubec nic, nikdy jsem tam nebyl. Ale co se tyce zakazniku jsem si pri svych pobytech ve Vasi republice vsiml, ze jsou vetsinou (samozrejme se vztahuji pouze na pripady, ktere jsem sam videl) velmi pasivni a nechavaji si spoustu spatnych sluzeb libit. Malokdy (skoro nikdy) jsem zazil, ze by se nekdo ohradil napriklad kvuli studenemu nebo nechutnemu jidlu v restauraci, kvuli prisernemu chovani cisniku, prodavacu nebo taxikaru, predrazenym sluzbam. Velka skupina prave techto zastupce sluzeb si jeste neuvedomila, kdo vlastne plati jejich mzdu, ze zamestnaval je v podstate jenom prostrednikem mezi zakaznikem a zamestnancem. A bohuzel v mnoha pripadech si to neuvedomuje ani ten zamestnavatel.

13 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/