Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Špindl je jen pro masochisty typu Václava Klause.

4 0
možnosti
Foto

Hmmm, není nad rodinné penzionky v Rakousku, obsluhuje vás sám majitel a jeho manželka, či dcera/syn a můžou si nohy ušoupat, jak okolo vás běhají, abyste byli jooo spokojení. Nemá chybu. Jezdíme v zimě i v létě. :-)

9 0
možnosti
PH

"Jezdíme sem pravidelně již několik let" - doporučuji začít u sebe a nejezdit tam pravidelně několik let.

13 1
možnosti
MK

Kapitalismus funguje tak, že každý chce vydělat co nejvíc a jediným mantinelem je poptávka. Je to tak u nás i všude jinde na světě. Obdivovat skvělé služby a krásný přístup k hostům v rakouských horách je sice hezké, nicméně základním motivem je tam obrovská konkurence - lepších sjezdovek než je Špindl tam mají snad stovku a musí tvrdě bojovat o přízeň a peníze. Špindl bojovat nemusí vůbec, konkurence téměř žádná. V Česku je pár slušných sjezdovek na statisíce nadržených lyžařů. A jezdit na víkend do Alp je asi pěkná pitomost, finančně i časově. Takže ta výzva k bojkotu je úsměvná a dětinská. Asi jako když na rockových koncertech v horkém létě někdo nabízí žíznivým davům balenou vodu za stovku a vy vykřiknete "lidi, to je švindl, nepijte to, mějte radši ukrutnou žízeň!" Já věřím, že tohle všechno dobře ví i autorka, a jen se tady hezky populisticky oddává jedné z nejpopulárnějších činnností českého člověka - pořádně si zanadávat.

3 18
možnosti
AN

A57l96e22š 85N97o76v82á84k

6. 1. 2014 22:23

Výborný článek terko :-)R^R^

Něco podobného na iDnes chybělo a všichni víme proč...;-€:-/

7 1
možnosti
Foto

Připojuji se k radosti! Zadarmo si užít ve Špindlu, prásknout na sebe, že vlastně nejste administrátorkou tohoto blogu a užíváte si za cizí peníze hory!? Inu, jak řekl Paroubek: Kdo to má!

2 7
možnosti
JL

Do Špindlu jezdíme s přáteli na podzim na turistiku když je tam klid.

Krásné ubytování i se snídaní do 400Kč těsně vedle centra v útulném penzionu.

Velmi milá a vstřícná paní domácí. Každý den nám upekla odpoledne nějakou buchtu. Jen tak, na chuť. Domluvila nám také večeře v nedalekém hotelu za 100Kč. Opět se zde určitě vrátíme, už se moc těšíme. Lyžovat jezdíme jinam než do Krkonoš.Od paní domácí ale vím, že na skipasy se dá domluvit sleva až do 30% (nemyslím tím slevomat). Kdo chce ušetřit, může se tedy ubytovat jinde než na hotelu, jindy než o vánocích, a zkusit si domluvit slevu na skipasy. Pak je cenová relace rodinného výletu výrazně příznivější. Je to také jedna z možností jak si Špindl alepoň jednou dopřát a vyzkoušet. Jinak přes vánoce jsem lyžoval, situace se sněhem růžová nebyla, někde slevy na skipasy dávali a někde ne (z důvodu nefunkčnosti všech sjezdovek). Stačí si zatelefonovat do střediska před jeho návštěvou a pak se člověk rozhodne kam se vyrazí, aniž by se pak na místě činu musel rozčilovat z ceny neúměrné kvalitě.Všem natěšeným lyžníkům přeji hezký večer.:-)

4 3
možnosti
Foto

Gratuluji, uz to, jak jste se oznacila mi staci, dekolt slusny, ale knihu od Vas si nekoupim

0 10
možnosti
LP

Tady asi někdo nečetl Neználka na Měsíci, tam už dávno pradávno naťukli, jak to s tím slavným kapitalismem funguje :) A musím se smát, že jsme za nějakých padesát let od vzniku té knížky dospěli - ano, přesně tam :)

1 1
možnosti
RM

asi jsi spadnul z měsíce. ve špindlu to totiž není kapitalismus, ale socialistický realismus, ergo jeho pozůstatek obohacený o dph.

7 3
možnosti
MD

proč by zlevňovali? Je tam narváno tak co.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem si, paní Terezo, dodnes myslel, že jste zaměstnána jako adminka blogu IDnes. A najednou se dozvím, že pracujete jako PR. Pravda je, že mnoho blogů jako PR články vypadá. Je to nový trend?

0 5
možnosti
JL

Tak jak je to paní Terezo?

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/