Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Bulvár bude živý jen do té doby, do kdy bude mít své čtenáře. Jsou to lidé, kteří ho živí. A bohužel něco to ukazuje o národu, kde je blesk nejčtenějšími novinami.

9 1
možnosti
KV

jestli jste terezo kdysi četla tohle, tak už se nikdy nebudete divit tomu, jak to v té žumpě bulváru chodí...http://ekonomika.sme.sk/c/6875794/sef-bulvaru-ano-bartosovu-naozaj-zabijeme.html

0 2
možnosti
TH

Špatně chápete presumpci neviny, ta se justičních omylů netýká. A upřímě problém je nejspíš v tom, že tento pán začal s bulvárem spolupracovat - jeho volba. Což tedy nic neubírá na odporonosti potřeb velké části naší populace, protože poptávka tvoří nabídku.

4 0
možnosti
AT

A10l98e72n18a 85T65i68c68h12á

13. 4. 2014 22:28

Souhlasím s pisatelkou na 100%!!R^

2 2
možnosti
KW
VS

Ále, jeden vrah z Egypta ;-D.

1 3
možnosti
MK

MILENKA KRAMNÉHO kritizuje bulvár. Nikde jsem nečetl- KRAMNY JE VRAH ! O jaké presunpci neviny tu píšete ? je to hlavní podezřelý a proto se o něm píše.. Na závěr - PISTORIUS 90%, KRAMNÝ 99,9%

4 10
možnosti
Foto

Proč píšete jen 99.9 procent.

0 2
možnosti
TV

Paní píše o kamarádech ze školy a diví se jejich morálnímu úpadku. Nedivím se. Už jsem se setkal s novináři, kteří obhajovali prodej Migů 29 argumentem, že se nemohou otočit v ČR. Pak dodali, že v plné rychlosti. Na takový názor není žádný argument, jelikož druhá strana vidí pouze svou pravdu. A to je jádro pudla. Novinář může zkreslit pohled na informaci a přitom má pravdu. Že je absurdní, už jej nezajímá. Toto je celkem běžný jev. Novináři jsou velmi zaujatí a neprofesionální. Ti co pracují v bulváru k tomu přidají ještě bezcharakterní cizopasnictví. Viz Novotný. Ví, že to není etická práce, ale za 90000,- to dělá rád a ještě jej uspokojuje mínění ostatních o jeho charakteru. Takže se nedivím, že si chrochtá. Když nebude Novotný, bude jiný, takový je život.

6 0
možnosti
AK

Konečně jeden svěží a nutno podotknout, že POTŘEBNÝ názor! Díky za něj. Ten hnus, který bulvár rozpoutal kolem této kauzy je alarmující ukázkou toho, jakou moc nad naší myslí média mají. - Sám jsem na sobě pozoroval, jak se můj vlastní pohled na účastníky této kauzy postupem času mění až k naprostému zmatku a určité rezignaci.

Když to vyjádřím trochu přehnaně, abych to zdůraznil, tak mám pocit, že kdybych byl na místě toho chlapa, tak bych v této chvíli, vzhledem k tomu strašlivému tlaku, už ani sám nevěděl, jestli jsem vrah nebo ne, a to I KDYBYCH BYL PŘÍPADNĚ NEVINNÝ.

Fujtajbl.

15 1
možnosti
TH

Hnus neni, kdyz dovolite, buklvar a jehio tistena slova, ale ten akt sam. Kramny proste zabil svou manzelku a dite.

2 6
možnosti
Foto

Vážení přátelé. problém netkví ve slušnosti či neslušnosti, vždy je rozhodující pravda či nepravda a to ve své absoůutní podobě. Žádná pravda nevyvolává negativní emoce, nenávist a další negativa. I když je mnohdy nepříjemná, tak ve své podstatě vždy léčí. Je ovšem již na diskusi, zda má být tolereván bulvár jako takový pokud posiluje především negativní vlastnosti kohokoliv z nás. Zde bych si dovolil tuto formu maximálně omezit.

0 1
možnosti
DU

Nj, jenze tolerance lidi k hyenismu vseho druhu se zvysuje, tudiz aby se prodavalo, musi se pritvrzovat. A moralka? Tu si lide zapleteni v tomhle (pisalci, ctenari) vykladaji po svem... Bohuzel mam dojem, ze pro nas ostatni nezbyde nez se od nich distancovat a smirit se s tim, ze existuji a budou..

0 2
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/