Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Možná už uplynulo 300 dnů od smrti paní Kramné a její dcery a 300 dnů už Blesk a Aha stále a stále přinášejí stejné fotografie a různě přehazují slova ve větách, aby bylo z vody, když už nejsou fakta, co psát. Dvě nijak významné osoby v zahraničí zemřely a Blesk a Aha své čtenáře tím stále krmí, protože nemají jiné kauzy a počet stránek v denících musí nějak zaplnit. Jako na smilování Boží v Blesku a v Aha čekají až někdo ze známějších osob zemře, aby se tam měli novináři 14 dnů čím zabývat. Nejde jen o etiku, na tu v českém bulváru kašlou, ale hlavně o to, že v těchto denících pracují snad ti nejlínější novináři, jaké si lze představit. Něco takové je např. v německém bulvárním Bildu nepředstavitelné. A bude-li případ paní Kramné ještě nějaký měsíc pokračovat, budou  tím v bulváru své čtenáře  krmit třeba i další dva roky. Až někoho napadne vyházet líné novináře od pracovních stolů, poslat je do ulic, bude i v českém bulváru lépe. Ale nebude, protože z některých těch líných se v budoucnu stanou šéfredaktoři a jejích zástupci a ti jen tak nezačnou pracovat jinak, než jsou navyklí. Novinářské bahno v Blesku a Aha.

4 0
možnosti
VP

Až někoho napadne vyházet líné novináře od pracovních stolů .......

No tak to asi těžko dokud žumpa vydělává. V novinářích bych problém neviděl. Je to jen reakce na potřeby těch uslintanců, kteří si ty žvásty kupují a vydrží o těch hloupostech do nekonečna diskutovat a nejraději hned každého soudit, protože si potom nepřipadají tak ubozí.

1 0
možnosti
LS

"Veřejnost neví, co se děje, a ani neví, že to neví.“ Noam Chomsky

6 1
možnosti
MK

Existuje naštěstí cosi jako zdravý selský rozum. Sebevražda je vyloučena a egypská pokojská je v hotelovém pokoji v koupelně zabila jen stěží, že... Abychom totiž neskončili u toho, že vlastně ani ten Stalin nebyl nikdy za nic odsouzen, není jediný důkaz, že by osobně nařídil nějaký zločin a platí přece presumpce neviny.

7 12
možnosti
FB

Byl jsem v Egyptě třikrát. Dvakrát pracovně a jednou jako turista a pokojskou jsem tam fakt neviděl. Vždycky nám uklízel chlap.

6 0
možnosti
MV

moc rad se zajdu podivat na vystavu tima burtona, rad skocim do kina na "blizko od sebe", nebo jen tak hodinu a vic vencim psa - bez novin a vecer se sejdu s prateli u stolu s dobrym jídlem - verite, ze se obejdu bez informaci o Kramnem a pockam na to, jestli budu mit chut se po rozhodnuti soudu dopátrat, jak to teda cely vlastne bylo...?

3 2
možnosti
Foto

Máte pravdu, také mě ten mediální obraz trápí. Také jsem se nechala vtáhnout do diskuze. Muži většinou špatně chápou obraz člověka ve stresu a považují ho za vinu. Teď právě vidím příspěvek do diskuze pana Martina Kudrny. Proto ta předchozí věta. V

4 4
možnosti
TH

Slysela jste jeho vlastni dobrovolnou vypoved v mediich?

4 0
možnosti
MK

Pokud překročíte v obci rychlost, tak to ještě neznamená, že jste neporušila předpisy. U Kramného stačí trochu přemýšlet, použít logiku a je Vám jasné, že je vrah nebo minimálně ví daleko více, než říká. Podle mě je vrahem a nemám problém to říct.

4 9
možnosti
TK

Jasně, na co soudy, rovnou bych ho pověsil

6 1
možnosti
Foto

Technická: podle mne končí bulvár a začíná žumpa. Hranice je pouze odděluje.

Tedy napsal bych buď "Kde končí bulvár a začíná žumpa" a nebo "Kde leží hranice mezi bulvárem a žumpou".

1 1
možnosti
Foto

Měli bychom se přeci vyjádřit k poselství článku. Co všechno je člověk ochoten ještě udělat pro peníze ? Vidíme, že většina novinářů téměř všechno. O tom byste se mohl alespoň zmínit, prosím. Nebo Obraz našeho světa je také dílem novinářů ?  Prosím, alespoň k tomu byste se mohl vyjádřit. Když už Vám nezáleží na tom hlavním poselství: Že dovolíme, aby se ubližovalo člověku jeho neustálým a navíc veřejným zostouzením. Vždyť nikdo dosud neví, jak to bylo ! A kdo si myslí, že ví, toho upřímně lituji z celého svého srdce.  :-):-)

3 2
možnosti
IH

Ve článku se píše o bulvární žumpě. O Kramném to žumpa je. Nevím zda je vinen, či nevinen. Diskuse pod články v Blesku je žumpa nejhoršího ražení. Ale účel je splněn. Kliká se a kliká. Kde je poptávka, je i nabídka. O žurnalistické etice to dávno není. Jen byznys.

9 0
možnosti
MK

Zastávat se vraha je snad ještě horší.

0 5
možnosti
JN

Redaktoři bulváru jsou stejná žumpa jako lidi, co si to kupují, asi ani nemá cenu se tím zabývat.

0 1
možnosti
Foto

Neodporovat zlu znamená rovnou cestu do pekel. Kdo zlo toleruje a nevšímavost ke špatnosti je takovou tolerancí, ten se bude se zlem neustále ve svém dalším životě znovu a znovu setkávat.

1 1
možnosti
AP

A22l36e64s 71P95a72v76e89l

9. 4. 2014 2:27

Nevim nevim, z meho pohledu se poustite do spekulaci jako bulvar;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/