Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostý souhlas. Může o jeho nevinně pochybovat, dokud však nebude prokázána jeho vina, je veřejné označení tohoto člověka za vraha nejen krajně neetické, ale i protiprávní. Presumpce nevinny je totiž právně ukotvena v Listině základních práv a svobod.

9 1
možnosti
PP

Presumpci ale musí ctít toliko soud a orgány činné v trestním řízení, a pochybuji, že by se nějaký bulvár odhodlal nazvat ho přímo vrahem - vždy je tam slůvko údajný, či možný atd.

3 1
možnosti
JD

ale prosím vás....pan Kramný ochotně každý den brečel do kamery zvláštnímu zpravodaji vyslanému do Egypta

6 0
možnosti
Foto

Tereze, myslím, nejde o to, že se o případu píše, ale o to, že je pan Kramný označován v médiích jako vrah.

3 2
možnosti
MK

Dokud to budou lidé kupovat, tak bohužel takovéto "noviny" budou vycházet. Ono to nesvědčí o těch novinách, ale o těch lidech co to kupují. ;-(

20 0
možnosti
JT

O Kramneho, ani o ty mrtve prece vubec nejde. Jde o to prodat co nejvic novin.

9 0
možnosti
PP

Což by zaměstnankyně iDnes měla vědět ... ;-)

4 0
možnosti
Foto

Plně s Vámi souhlasím. I když si za to nic nekoupíte.

Na druhé straně: je-li člověk "in the bussines", pak dříve či později se stává obětí profesionální deformace. A v takových případech ztrácejí soudnost i hranice etiky a morálky i bulvární novináři.

Nejen. Bohužel.

Buďte ráda, že jste nespadla, či nemusela spadnout, do něčeho takového.

2 1
možnosti
MB

Pan Faltýn má ve svém vyjádření pravdu, nakolik vychází ze své vlastní zkušenosti (Ještě větší blbec, než jsme doufali, Kameňák I,II). Otázkou je, jestli je to  konstatování nebo omluva.

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/