Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

R93o89m37a75n 17F41i92š29e39r

27. 10. 2014 11:09

:))) trollí žraloci, mě picne

5 0
možnosti

A můžou to tady paní Zajícové ti administrátoři vysvětlovat tisíckrát, psát o tom sáhodlouhé články, varovat v diskusích, že nemá krmit Trolly a nedá si říct a nedá si říct! Pak to dopadá, jak to dopadá a ona tady zůstane zcela obnažená. Každý může vidět, jak je sprostá, neomalená, nechápavá, sebestředná, ješitná, infantilní atd. atd. Lidé jsou fakt nepoučitelní! Takže paní Zajícová... rozum do hrsti, vezměte si ty moudré rady k srdci a pro příště... nekrmte Trolly, nekrmte Trolly, nekrmte Trolly! ;-O:-)R^

4 1
možnosti
DZ

Až nějaké moudré rady přijdou, ráda si je k srdci vezmu, zatím jsem jich pár dostala nejen od pana Hanáka, ale i od dalších lidí, kteří už se zde v diskusích neobjevují, ale sledují ji a vaši trollí skvadru dobře znají. Krmení trollů opravdu nemá valného významu. Ale moje otázka na vás zůstala stále nezodpovězena. A ta se tematicky velmi celého tématu a tohoto blogu týká.

1 3
možnosti
RF

R46o33m50a28n 88F86i14š67e54r

27. 10. 2014 8:39

:))) tady chybí snad už jen tlustá mořská panna v síťovaných punčochách

1 0
možnosti
KD

K38a15r51e91l 96D20r83d47a

27. 10. 2014 8:18

Když se zrůdy baví... Dobré ráno na iDNES. Na FB se Václav Král prohlašuje za Žida. Přitom agresivní a nesnášenlivý rasismus, sprostota a urážky. Hnědá košile v šatníku. Jednání nacisty ukrývané za semitismus. Izrael je soustavně ve válce, nutně ho veřejnost roky vnímá jen přes klamavou válečnou propagandu. Kritika holokaustu se nepřipouští. Sionismus byl přitom roky postaven na roveň rasismu a fašismu...

  Může být dnes jeden "hrdým antisemitou"? Může, a je to očividně v jednotlivých případech velmi potřebné, ale nedoporučuje se to protože si to Židé nepřejí. Výborná logika.

  Pokud bych chtěl kritizovat černobílé pohádky o holokaustu, stačí vzít do ruky Otu Pavla a slavný Electrolux. Bráchové odchází do Terezína. Jeden hraje fotbal a má tak od židovské obce zajištěnu protekci pro sebe i bratra. Jak vytáhne paty na práci do Německa, jede brácha obratem do Osvětimi. Nakonec do Terezína přichází i otec. Mají štěstí, všichni tři válku přežijí.

  Projel jsem sionismus, židovské nacisty, Židy u zbraní SS. Korupci, protekci a všiváctví židovských obcí, kde běžela úzká spolupráce s nacisty.

  Transporty do ghett a koncentráků organizovali sami Židé za příslib výhod pro vybrané. Později transporty na smrt organizovali stejní Židé za výhodu vlastního přežití. Němci a nacisté, rasismus, jsou jen jednou stranou mince. Základní židovská klamavá pohádka. Ta druhá strana mince je o tom, jak se stane člověk člověku vlkem. Jak bratr okrade a zavraždí bratra. Jak vám smrt přivodí nejlepší kamarád...

  Tereze Boehmové se tady podařilo to samé. Vytvořila jalový lynč a užívá si vzájemnou štvanici, kterou rozpoutala. Všimněte si, vraždíme se tady vzájemně pro nic, pro subjektivní vkus, pro spor který nelze rozhodnout. Mnohem podstatnější je, jak se vzájemně respektujeme, jak spolu jednáme, jak se vzájemně podporujeme nebo ničíme.

  Jak je možné, že tohle "novinářka" Boehmová nechápe? Nebo to chápe velmi dobře a jde o úmysl a všechny nás zneužívá? Jde jí jen o tuto ukřičenou pavlač?

2 0
možnosti
Foto

Tak bych skromně řekl...že jedině objektivní by bylo...diskuzi pod tímhle článkem...zrušit úplně...zvrhla se v masivní napadání jednoho druhým a naopak, do toho si občas nějaký exot a skutečný troll přihřeje svou polívčičku a hraje si na jediného moudrého spasitele světa, jiní si tu ze země zkoušejí nabrat dávno rozlitou polívku a žebrají při tom o pomoc napříč spektrem  ... většina příspěvků je "mimo téma" anebo se dotkne tématu jen okrajově, psaná je hlavně jako cílený útok na "nepřátelskou" stranu... tady se už objektivně a s nadhledem dá orientovat dost těžko ...

1 0
možnosti
LN

..problém je v tom...že někdo si usmyslel..že z toho příspěvkově nejbohatší diskuze....je to někde dole...

0 0
možnosti
MB

Ak by redakcia bola skutočne nestranná, tak jednoznačne zmaže jak niektoré príspevky pána Černeho, tak skutočne hulvátske vyjadrenia pani Zajícovej. Sorry, Tereza, zase redakcia používa dvojaký meter Rv

6 0
možnosti

To vám tedy pěkně děkuji, pane Béreši. Teď je jasné, jak to dopadne. Bude smazán můj příspěvek někde v horním patře daného vlákna tak, aby s ním zároveň potichu zmizely i ony sprosťárny paní Zajícové. Tak to tady totiž chodí. Vlk se nažere a koza zůstane celá. R^

2 0
možnosti
KD

K15a11r88e86l 34D21r81d75a

26. 10. 2014 18:53

Je zde aktuálně Pavel Wonka a téma, co mu obdoba "Terezy Boehmové", Libuše Rudinská, provedla. Pane Černý, Váš pokus o konspiraci je podobně nebezpečný. Výsledek vidíte u Darji Zajícové a dalších.

  Petr Nevečeřal je stejné nátury jako Václav Král a Tereza Boehmová. Je kouzelné, že jste přiměl Terezu se jím zabývat. Hezké a vtipné. Ale za Vaši dehonestaci od místních štváčů to podle mě nestálo.

  Z postřílených lidických mužů jsou nyní oběšenci. Dle Terezy Boehmové je to pro adminy iDNES již v pořádku. Rv

2 0
možnosti
LN

...aha...tak tu máme novinku...práskačskou diskuzi.....:-(...to jsme to dopracovali....už chybí jen bretšnajdr....Rv

8 0
možnosti
RF

R54o78m59a38n 83F19i13š47e41r

26. 10. 2014 16:13

vedle hanáka by i bretšnajdr cítil hloupě

3 0
možnosti

Já bych se ještě paní Boehmové, jako administrátorky, která považuje podobné věci za nechutné, zeptal... Na blozích, které spravujete, působí jistý bloger, Petr Nevečeřal. Pominu-li jeho samotné nenávistné články, tak jako profilovou fotografii má fotomontáž, na které je vyobrazen s puškou a v pozadí se u zdi povalují popravení lidé (zřejmě z filmu Lidice). Bojujete s těmito "vtípky" na cizích serverech, ale jako administrátorce tohoto Vám svěřeného Vám takovéto fotografie nevadí? Zatímco na onom facebookovém profilu se jednalo spíše o černý humor, dle nenávistných článků i vlastní prezentace u profilu tohoto pana Nevečeřala si lze udělat zcela jasný obrázek o jeho nenávisti, zapšklosti, frustraci a s tím spojené potencionální nebezpečnosti pro společnost. Budete s tím také něco dělat? Děkuji.

5 0
možnosti
JC

Tak to naprostý souhlas a také by mně zajímalo, co s tímto udělá administrace.

1 1
možnosti
DA

D25a37v41i19d 63A42d54l61e53r

26. 10. 2014 0:51

Myslíte si, že administrátorem by měl být někdo, kdo se pouští do osobních půtek, zcela stranných, s blogery a diskutéry? Jak to zde předvádíte vy? Já si to tedy nemyslím.

Myslím si, že administrátor by měl být nestranný a velmi zdrženlivý. Co vy na to, paní Boehmová?

11 1
možnosti
Foto

J90a67n53a 95M91a94j20o26v75á

26. 10. 2014 0:53

Administrátor by měl být neviditelný, protože je servis.

9 1
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/