Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Co bude s těmi lidmi potom? Tot' otazka, kterou nam uz nekolikrat prece zodpovedeli! Nastane šrumec a budou se domahat vseho co vidi kolem. A tak to snadno dostanou, protoze ta "druha varianta" je horsi...

9 0
možnosti
JU

Že Evropa včetně Německa není až takovým rájem jsou důkazem tisíce mladých lidí (potomků dřívějších imigrantů) kteří se vydali z té nádherné Evropy bojovat za ISIS. A jakmile proti někomu z jejich komunity zasáhne policie, vzbouří se celá komunita, protože oni se v Evropě necítí jako součást společnosti. Oni jsou svá vlastní komunita, do které Evropa nemá co zasahovat.

8 0
možnosti
JL

Jestliže někdo utíká z válečné zóny, nebo ze země kde nemá šanci na jakoukoliv budoucnost, tak ho nějaké plakáty, že v Evropě není dobře nepřesvědčí, tím spíše, že Dánsko, jak jsem slyšel, dává azylantovi 20 000 korun měsíčně a předpokládám, že samozřejmě stát hradí ubytování a jazykové kurzy. To je určitě lepší než zůstat v Sýrii, Afghánistánu nebo v Bangladéši, Eritrei atd.

3 0
možnosti
JK

A urcite je to v pripade uprchliku ze Syrie vyborna investice. Skoda, ze nas hlavne Nemecko se svych obvyklym chladnym pragmatismem jako obvykle precuralo ;-)

1 3
možnosti
JK

Tak vzhledem k momentalnimu slozeni te uprchlicke vlny a k naprostemu nedostatku pracovniku v nekterych oborech v Nemecku, Nemecko velice dobre vi co dela, kdyz jich tam minimalne cast chce opravdu uvitat. Je jen skoda, ze podobne se nechova i CR...

0 8
možnosti
JN

J35i77ř53í 62N91o75s94e52k

5. 9. 2015 15:11

Pokud Německo dává bezplatně takové sociální výhody, jaké dává, nikomu tu zaslíbenou zemi nevymluvíte - zvlášť když je sama zve a vítá.

18 0
možnosti

Konečně někdo, kdo přesto, že pracuje pro iDNES, vidí tyto věci optikou střízlivého rozumu.R^

7 0
možnosti
Foto

Hlavně to chce rozbořit i ten "ráj" a vyžadovat odpovědnost za vlastní život i po těch místních, kteří slouží právě k budování onoho mýtu.

8 0
možnosti
Foto

R^Naprosto přesné a výstižné R^

Děkuji

12 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/