Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

Už před 4 lety se vědělo že byl agent StB a že Agrofert získal podvodem a přesto ve volbách uspěl. Takže víc věřím tomu, že jednoho krásného dne bude Babiš hrát šachy s Rathem na pokoji s vyhlídkou na borskou přehradu, než tomu, že by se snad nedostal do PS.

3 2
možnosti
JH

Milá dámo, nejsem sice slepě zamilován, al ono jaksi už není z čeho smysluplně vybírat. Ať už ta modrooká, rusovlasá či rudolícá, všechny stojí jaksi za ho..o. Po čase už jim nový úsměv nelze věřit. No a ta zelená, asiatka a další v pozdatí, ty mají až příliš zabíhavé smýšlení a starosti. A teď chytrá babo raď.

Kéž by ti, na které se v posl. větě obracíte, mohli též adresně odpustit ostatním, kteří svou svobodnou volbou zodpovídají za stav naší země v posl. letech...

2 0
možnosti
Foto

Pročetl jsem si reakce Estébákových fans.....

Docela mě šokuje naprostá ignorance faktů kolem státního rozpočtu.....dnes, v letech více než 4% růstu je naplánován schodek desítky miliard.....všichni (hlavně farizejští lidovci) plivou na Kalouska, který měl schodek 134 mld. v době celosvětové krize, když byla ČR ve 4% recesi.....významní ekonomové počítají 1% HDP cca na 25 mld., které se promítnou do rozpočtu....i matematik 2. stupně základní školy si dokáže spočítat.....že mít Kalousek (a vláda ODS!!) k dispozici 4% růst, hospodařili by v roce 2012 s přebytkem 200 miliard....údajný zachránce státu estébák a zločinec Babiš doprasil veřejné finance snad ještě víc, než Sobotka.....DPH pokulhává za HDP, výběr se nedaří, živnostníci končí, závist roste, hlupákům nevadí zločiny Andreje, nadávají na Kalouska, všeci kradnů, ale jaká je realita? Realita je taková, že ANO KDUČSL a ČSSD předvádějí 4 léta neskutečný diletantismus nejen finanční, ale hlavně společenský a za podpory hradního ožraly likvidují 20 letou práci všech demokratických politiků a stran......hlavně, že všeci kradnů....sorry jako....desetitisíce zbytečných úředníků, finanční správa horší, než Cosa nostra (zločinci a mafiáni, nic jiného finanční správa není), policisté a státní zástupci utržení z řeťezu, omezování osobní svobody pomalu na úrovni Běloruska.......sorry jako, všeci kradnů.....kdy už všichni vytáhnou hlavy z míst, kde záda ztrácejí slušné jméno? Vaše děti Vám to vrátí.....jednou budou plivat na Vaše hroby, že jste dopustili likvidaci svobody a demokracie......jako v roce 1946, oni Ti bolševici to tehdy mysleli taky strašně dobře že?V[>-]

8 5
možnosti
KB

"My ostatní vám minulé 4 roky také snad odpustíme... časem..."

Mě je naprosto lhostejné, co mě vy a ostatní odpustíte či neodpustíte.

1 3
možnosti
Foto

Nejhorší na tom je, že jsem ztratila ILUZE - a bohužel o všech... Co s tím? Nevím... Volit ale půjdu, považuji to za svou občanskou povinnost. ANO - ale NE... Rv:-/

7 0
možnosti
Foto

Iluze je jen mylný dojem, klam.

Není škoda, když se ztratí.

1 0
možnosti
DK

No ale totez se da rict na kohokoliv jineho (krome stran, ktere zatim nemely sanci se projevit). ANO rozhodne neni nejhorsi volba, porad zde mame takove tragedy jako TOP09, Zelene a KSCM. Ty jak vidim v TV, tak me doslova mrazi...Neni to jednoducha volba, bude to zase o nejmensim zlu, ale Babisovo ANO bych zaradil na 3. misto.

0 0
možnosti
MB

No, velice zajímavě a vtipně koncipováno.. všechna čest.

Moc se mě to netýká, protože já jsem konzervativní člověk (volič) a ze zásady nevolím nové strany či hnutí v bláhovém očekávání nějakého mesiáše.. Nevolím tudíž ani ANO a osobně mi Babiš se svojí rétorikou není vůbec sympatický..

Ale obecně k vašemu příměru..jako konzervativní (uvážlivý) člověk bych v dnešní době photoshopu a dalších technických vymožeností nereagoval hned nějak prchlivě a "zásadově" na nějakou anonymně zaslanou kompromitující fotku. Napřed bych si ověřil co a jak.. A já mám dojem, že ty záležitosti kolem Babiše jsou ZATÍM jen ve fázi toho anonymního kompra.. Sice to něco naznačuje.. ale s konečnými soudy bych přece jenom ještě vyčkal..

Bohužel (nebo samozřejmě) to časově vychází tak, že podezření je nejsilnější těsně před volbami..a pravda se ukáže až po volbách.. Je to jenom náhoda?;-)

Opakuji, nezastávám se Babiše... jen z principu oponuji nějakým předčasným "zásadovým" soudům..

2 1
možnosti
RK

R88a79d17i55m 34K19a18l76a47s

12. 10. 2017 10:04

A. Babiše jsem nevolil, nicméně by bylo více než přínosné, aby autorka uvedla, koho volila ona, aby jí bylo případně také možné odpustit, anebo aby si mohla vybrat onoho jiného manžela...

Vytváření dojmu, že tady existuje nějaká jiná lepší skutečnost, se kterou se lze ztotožnit, je prototypem nesmyslných názorových třenic, počátku kastování i určité vzpupnosti, která vede k posilování těch, vůči kterým jsou tito lidé vymezeni.

3 0
možnosti
MS

Za ten druhý odstavec byste mohl jít z fleku do politiky. :-P

0 0
možnosti
SB

A přesto ho budeme volit, protože už dokonale známe jeho kladné i negativní stránky a musíme uznat, že také už docela dost pro naší společnost udělal. A to trestní stíhání ještě není ukončené.

2 2
možnosti
OS

Zvýšil si především dotace

5 0
možnosti
JS

Je moc zajímavé že Babiš nikomu 10 let nevadil a když už tak ani v posledních 4 letech protože naši poctiví politici ho považovali za outsidera no a pár dní před volbama to začala najednou všem poctivým politkům co okrádali úspěšně nás všechny začalo vadit když viděli že popularita by vynesla Babiše na premierské křeslo a tím by se zavřely penězovody k jejich majetkům a oni by nedej bože začali strádat a nemohli by si koupit máslo za 50 no prostě jsme národ kterej zaslouží stálej karabáč a dohled a já osobně se stydím za naše politiky

6 1
možnosti
OS

Pokud si myslíte že po zvolení Babiše si koupíte máslo za 30 korun tak si ho volte, mimochodem Babiš vlastní dvě největší mlékárny Olmu a Madetu, tak mohl s tím máslem již nyní něco udělat.

1 1
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/