Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Nejméně populističtí z nových "nadějí" jsou jednoznačně Piráti.

Takže pusťte je tam! [>-]

https://www.pirati.cz/kalkulacka/

0 0
možnosti
DB

piráti ovšem mají jednu základní nevýhodu a to je jejich systém dehonestace svých politických konkurentů..a to by se mělo považovat za velmi neférový přístup ...viz jejich autobus a dehonestační obrázky ......

2 1
možnosti
DS

Karma, Teri. Problém je, že tak jako popisuje Tomáš V, v jejich očích to jen zvýší milenčin sex-appeal. A i kdyby je to náhodou (ale jen uvnitř, navenek udrží poker face) zasáhlo, zafunguje "obezlička" "všichni jsou přeci nevěrní, proč bych se zrovna na svou lásku měl/a zlobit?" A zamilují se o to hlouběji. láska je slepá. O to horší bude prozření. A ono přijde... to bude sprcha.. bohužel i pro nás, vůči tomuto prapodivnému druhu lásky, imunním.

4 1
možnosti
JH

J45i76ř37í 62H10u23m76l

12. 10. 2017 8:52

Máňo drž se básniček, snad ti jdou lépe :-P

1 2
možnosti
TB

Tak mohla bych to pro vás i zveršovat, kdyby to zabralo... ;-D;-D;-D;-D

6 0
možnosti
VM

Obrovská karma. Tady je problém spíš v tom, že spousta těch voličů je stále ve fázi zamilovanosti (a stále ne vlně nenávisti ) a v tomto stavu prostě chyby milenky vidět ani nemohou :-) O to horší bude potom procitnutí

4 1
možnosti
JP

Konec demokracie - nesmíme volit koho chceme, jinak nám autorka neodpustí !!

2 6
možnosti
Foto

Jeden z důvodů proč dám hlas panu Babišovi. Když bude řídit stát jako svoje firmy a bude navyšovat majetek státu ,budu spokojen. Ostatní majetek státu který jsme po r. 89 zdědili,dokázali prošustrovat. Nepatří nám už nic. Sobotka dovedl svoji stranu téměř k bankrotu.

5 12
možnosti

P48e69t55r 17Ř53e52h58á46k

12. 10. 2017 8:44

Po dobu působení AB ve funkci ministra narostl pouze majetek skupiny Agrofert, nikoli majetek státu. AB jako ministr financí v době výrazné konjunktury předkládal pouze schodkové rozpočty. Není náhodou váš král nahý?

12 0
možnosti
TZ

T87o17m69á14š 65Z15m17e39k

12. 10. 2017 7:30

Milý voliči ANO, KDU-ČSL, ČSSD, ODS, STAN, TOP09, PIRÁTI, ODA......

už bylo toho dost. Mila autorko blogu, radši jděte psát pornopovídky, to vám jde lépe. Pokud máte něco proti ANO tak si volte koho chcete a přestaňte urážet ostatní, kteří nevolí tak, jak chcete vy.

13 10
možnosti
JAZ

Jo ano, ale voliči stb ANO tohle nepochopí. Proč je ta zlá žena? Proč to není muž?

3 2
možnosti
DN

Mluvíte mi z duše. Přesně to se mi stalo. Dá se říci že to mělo úplně stejný průběh. To tehdy, když jsem volil TOP09 a Kalouska.;-)

8 0
možnosti
JP

Mně s ODS (volil jsem je ve 4 vol.obdobích)

2 0
možnosti
LH

Paní autorko, přesně takto bych charakterizoval náš vstup do EU.Ze začátku velké namlouvání a přesvědčování a po několika letech jenom buzerace a oklešťování našich zájmů a přikazování co smíme a co ne.

Je načase udělat nové referendum a zrušit manželství s EU.

Čím více se zvyšuje nespokojenost s EU a sílí hlasy po vystoupení, tím více slyšíme, jak nám EU pomohla, jak nutně potřebujeme její dotace, jak náš národ umře hlady a bídou,když nám nebude „Brusel“ pomáhat.... Skutečně?Podívejme se jenom na strohá čísla bez rozkrádání, podvodů celého aparátu,který už nelze ani spočítat.Z Bruselu máme možnost získat na další období 550 miliard Kč (dle kursu).Krásné číslo.Tyto peníze jsou rozpočtovány na 8 let.Do Bruselu posíláme ročně přímo asi 40 miliard. Tzn. 8x 40 = 320 miliard.V dividendách jde na západ cca 260 miliard ročně.Nazpět asi 20 miliard. (Potvrdil to i Paroubek na Primě jako bývalý premiér.) Tudíž na západ jde ročně cca 240 miliard.Za 8 let to je 8 x 240 = 1 920 miliard.Tzn., že z České republiky odchází 1920+ 320 = 2 240 miliard !!!!!! Tzn., že do České republiky přichází (z EU) 550miliard !!!!!!Takže jsme výhodný zlatý důl!A pak proč náš dluh stoupá !?!?! Je třeba připomenout,že kromě cca 40 miliard, které jsme poslali zestátního rozpočtu do rozpočtu EU ( informace uniklé za rok 2012, informace znásledujících roků se „verifikují“–proč asi?), neseme některé další náklady.Zde je přehled některých z nich:1)6 miliard zaplacených cel v cenách zboží.2)19 miliard –náklady na kofinancování evropských projektů.3)10 miliard na úředníky EU oficiálně. (Skutečně cenu obsluhy nikdo nezná,nebo zná, ale tají!)4)46 miliard na plán EU-do r. 2020, aby 40 % absolventů střední školy mělo vysokoškolský diplom.5)10 miliard na biopaliva. / jak úsměvné/6)40 miliard na dotování solární a větrné elektřiny. /tak proto jimusíme mít tak drahou!/7)4 miliardy na posílení elektrické sítě. (Kvůli nařízení, že musíme dopravu do Rakouska z Německa posílat zdarma.)Sviňárna non plus ultra–to z naší

7 1
možnosti
LH

Sviňárna non plus ultra–to z naší atomovky,proti které tak pitomci protestují!!Je potom jasné, žeČeskou republikuse snaží udržet v EU stůj co stůj,přestože se stále tvrdí, že na nás prodělávají a peníze od nich tečou knám.Lžou nám ráno, lžou nám v poledne, lžou námvečer, lžou nám celou noc, lžou a lžou a lžou...Nebýt v EU, tak se máme jako prasata v žitě a důchodci z EU by sem jezdili v autobusech na do hospod se nadlábnout, toby ekonomika a státní kasa mlaskala.

1 1
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/