Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Díky! Mistrně ovládáte náš jazyk!

Díky!

:-)

0 0
možnosti

R^

Díky, mistrně napsáno!

:-)

0 0
možnosti

Vyborny! Pochopi to volici ? Ti volici?

1 0
možnosti

Zaráží mě, že profesionální žurnalistka neuznává základní poučku, jakou je neútočit na lidi, útočit na názory. Voliči nejsou blbci, protože si zvolí jinou stranu, než vy.

Milá nevoličko Andreje Babiše, já vám odpouštím vyznávání presumpce viny a nepodložených predikcí do budoucnosti. Asi jako když si chcete pronajmout ve dvaceti byt a matka vám řekne "Nedělej to, skončíš jako svobodná matka nějakého polocikánka". Samozřejmě, je tu šance, že tak skončíte, ale není to jistota.

1 2
možnosti

P82e81t49r 68P77o84l42á59k

16. 10. 2017 9:51

Tento blog beru od autorky jako priznani toho, ze svou praci zde pojimala ciste politicky a nikoli nestranne, jak by se na admina blogu a diskuzi sluselo. Dekujeme za priznani, ono to tak jako tak bylo z prace vasi i vasich kolegu patrne. ;-)

1 0
možnosti

Autorka je také člověk!

:-)

0 0
možnosti

J18a93n 36R37á80ž

15. 10. 2017 12:39

Trochu jinak:

Když chlap nechce držet "půst" a jako možnost má buď volbu z nabídky starých obehraných šlapek nebo sáhnout po nové sexy kočce, většinou si žádnou z těch nepřitažlivých, propálených rajd nevybere, i když je mu jasné, že ta nová sexbomba, žádná světice není. A když mu "zahne" buď se s tím smíří nebo se rozhlédne po nové, ale k těm starým rajdám se rozhodně nevrátí.

3 0
možnosti
Foto

Babiš vás koupil v roce 2013 a Vy jste v roce 2017 pocítila nutkání z Idnesu odejít kvůlivá svému svědomí? To jste ty 4 roky musela ale strašně trpět, že. Je mi Vás líto.

3 1
možnosti

Díky, to snad není blog, ale umělecké dílo. Jen se ptám, jsou příznivci Babiše tak hloupí, že nevidí jeho primitivní podvody a věří jeho konspirativním teoriím, nebo tak nemorální a věří že "všeci kradnú" ?

4 0
možnosti

J60a28n 23R51á94ž

15. 10. 2017 12:43

Občas se zde objeví dobrý vtip. Jako ten Váš: "to není blog, ale umělecké dílo".

0 1
možnosti
Foto

autorka opustila administraci blog.idnes kvůli Babišovi. Měla by vysvětlit v čem ji omezoval. My, co tady píšeme víme naopak velmi dobře, jak nás omezují pravidla a jak nás zcela svévolně vyhazují z titulní strany admini, mezi které patřila. Babiš ji určitě nenutil, aby vyhazovala blogy jen proto, že si autor dovolil napsat svůj názor na migraci nebo menšiny.

2 0
možnosti
Foto

doufej, že s věkem zmoudříš. Dvacet tři let jsme byli svědky řady kauz. Jedna se ještě nevyšetřila a už ji vystřídala další a tak pořád dokola. Všechny měly jedno společné. Okrádání státní kasy politickými stranami a politiky. Nikdo nebyl potrestán a když už to prasklo na Dalíka, udělal ze sebe troubu a tvrdil, že úplatek nechtěl pro ODS ale pro sebe. Gros "zázračně zbohatnul" prodejem akcií, kterými jen s největší pravděpodobností zlegalizoval, co během vládnutí nakradl. Tohle nám dvacet tři let vládlo a pak přišlo ANO a kauzami byl konec. Státní rozpočet jak zázrakem plusový. Státní dluh se snížil. Zlodějští politici nemohli "svá ministerstva zneužívat pro zlodějny. To Babišovi nemohli odpustit a tak začali útočit. Proč s ním nechtějí do koalice? Protože s ANO se nedá krást a tím pádem pro ně vládnutí ztrácí přitažlivost.

1 4
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/