Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DG

S tím nehneme. V demokracii vládne většina a když je u nás většina aktivních sklerotických trotlů, tak se musí výsledek dostavit. Stále platí, že lidi mají takovou vládu, jakou si zaslouží.

0 0
možnosti
Foto

Ptám se spolu s Vámi paní Terezo: Máme tak krásnou zemi, tolik hrdinů v minulosti a pořád tolik pitomých lidí. Proč?8-o Děkuji za nádherný článekR^.V

0 0
možnosti
JH

J20a24n 85H87u68r47k91a

9. 10. 2013 13:37

dokud tyran utiskuje lid musí počítat s tím že lid snáší tyranství jen do určité míry ...bohužel pravice si to nepřipouštěla ve smyslu já mohu a ostatní ať se zařídí hlavně když já z toho mám prospěch...a taky tak dopadla historie se opakuje

0 0
možnosti
MJ

Celkem dost velkým problémem je házení ČSSD a KSČM do jednoho pytle. Jak potom chcete oddělit demokratickou levici a komunisty? Bohužel se podobně chovají i média a vlastně příznivce levice vhánějí ke komunistům.

Tak jak Vy označujete ČSSD za to samé co komunisti, by se pak dalo označit ODS či TOP09 za to samé co fašisti. Není to dobře a děje se to pořád - škoda!

1 0
možnosti
RL

Po listopadu se svazáci, komunisti a estébaci  rozlezli do všech stran. Tím co bude až tu oni zase budou, tak to můžete strašit  leda tak svou malou dceru. Ta Vám to bude jistě věřit. Komunusti svou skutečnou moc nikdy neztratili, stali se z nich kapitalisti.

4 0
možnosti
JR

J94a22n 45R10á20ž

3. 10. 2013 19:07

Strašit komunisty je nonsens. Jejich ideologie je vyčpělá a je chytlavá jen pro lidi,kteří nostalgicky vzpomínají na dobu,kdy nemuseli být za svůj život sami odpovědní.

Skutečným nebezpečím je neomarxismus,který se jako infekce šíři Evropou. Vše regulující, o vše se starající, jednotný evropský centralismus,který ovládá vše a zajistí aby všichni si byli rovni a to bez ohledu jak se zadlužíme. To je ideologie neomarxismu , které podlehly i strany nedávno konzervativní,jak je vidět u nás na ODS a v Německu na Merkelové CDU/CSU. Neomarxismus plodí jen byrokracii, korupci a hospodářský úpadek. To je skutečné nebezpečí, ne komunismus.

2 1
možnosti
Foto

Já Ti řeknu, Terezo, v čem je ten problém (jistě jich je více, ale dva hlavní):

1) na dobré se snadno zvyká a na špatné se rádo zapomíná. Lidi považují všechen ten porevoluční blahobyt za samozřejmý a nepřipouštějí si, že by se to mohlo zase vracet k těm pověstným frontám na banány. Neváží si toho a mají pocit, že to je samozřejmé.

2) socialismus dal všem plus mínus stejně - měli jsme jistou práci, peníze na jídlo, věděli jsme, že výplata bude dvakrát do měsíce a že neexistuje, aby nebyla vyplacena. Všichni nějak bydleli a neměli hypotéku - i když to "nějak" často znamenalo bydlení tří generací ve 2+1. Ale bydleli tak všichni, tak to vadilo méně. Dneska jsou velké rozdíly - někdo ve vile s výhledem na moře (obrazně řečeno), někdo v nuzné chatrči (taky obrazně, ale ano, ani bezdomovci nebyli). Navíc lidé ve vile s výhledem na moře jsou podezřelí - určitě to ukradli. 

Kdo má dneska schpnosti na to, aby žil lépe, než je průměr, tomu se líbí nová doba. Kdo se jen tak tak protlouká a jde mu o každou korunu, už nehodnotí, že je patrně méně schopný, šikovný, vzdělaný, připravený, že jeho cena na trhu práce je prostě nižší. Tomu jsou všechny osobní svobody šumák, ten klidně přijme i jejich omezení, když bude mít zase výplatu dvakrát do měsíce.

"Dřív jsem do zahraničí nemohl a dnes na to nemám peníze" - to je přesně ta věta, která vysvětluje volební prognózu pro komunisty etc.

Rv[>-] J.

8 2
možnosti
ČP

Celkem jste to dobře vystihla . Akorát v tom výčtu těch tak zvaně neůspěšných jste opominula například handikapované, staré a podobně  . Ale u vás mne to nepřekvapuje .

3 1
možnosti
JT

Ja nevim na co si porad stezujete. Venku je docela hezky. Mame se lepe nez kdykoliv v historii.

0 2
možnosti
KK

Velice přesně napsané KARMA !!!!!!

2 1
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/