Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

josemrk

11. 9. 2008 0:53
Aj ja si spominam na ten den.

Sedel som doma, dival som sa na moju  oblubenu popoludnajsiu talkshow, kde celebrity rozpravaju svoje nudne prihody a zrazu sa program prerusil a v tv ukazovali nejake lietadlo, co leti do mrakodrapu. A hned som  v duchu poznamenal: "A toto je co za lacny trik?" A tak som sa stal nevedome a proti svojej voli uplne prvym no planerom.

0 0
možnosti
JN

Pepan11

11. 9. 2008 0:22
radsi nam popiste tu tlacenku

Kdyz si nekdo napise misto Washingtonu D.C. jenom Washington, a oni ho 'nadsene' prijmou, tak musel mit na jedne nebo na druhe strane Atlantiku, nebo i na obou, obrovskou tlacenku. Slo totiz nepochybne o nejaky cs.-us vymenny program. Jesti vetsi tlacenku maj ti, co se za Cesko natlecej do UNESCA, nebo EU, nebo OSN, to jsou koryta, o kterych se normalnim smrtelnikum ani nesni.

0 0
možnosti
KM

kalifkaca

11. 9. 2008 0:36
Re: radsi nam popiste tu tlacenku

Kdybyste se misto zavistivych reakci radeji ucil, mozna by Vas nekam 'nadsene' take prijali i bez tlacenky.

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

10. 9. 2008 23:58
novinka

http://www.youtube.com/watch?v=Uu0xfz4DEN4&feature=related

Natocili o tom dokonce film. Barevny.

0 0
možnosti
KM

kalifkaca

10. 9. 2008 23:57
Je uplne jedno,

jestli to bylo nebo nebylo spiknuti nebo jestli si nekdo mysli, ze to bylo spiknuti. At je to jak je, tak tam umrelo spousta nevinejch lidi a melo to obrovskyk dopad na zivot v USA, a nejen tam, dodnes. 

0 0
možnosti
EP

chassis hunter

10. 9. 2008 23:52
docela fraska...

po pocatecnim soku,ale zacina vse pomalu vychazet na povrch...Bushovo prohlaseni,ze kdyz videl ten prvni naraz v televizi,tak si myslel,ze je to nejaky nesikovny pilot,neexistujici jediny videozaznam z okoli nejsledovanejsi budovy sveta,nalezeny "passport" v troskach WTC,patrici jednomu "pilotovi",kdy se pozdeji ukazalo,ze ten je ziv a zdrav,ze WTC jsou jedine budovy na svete ,ktere z duvodu pozaru spadly i kdyz byly z ocele,ze budova WTC 7 spadla,aniz by byla jakkoliv poskozena,ze utok byl proveden v 8:45,kdy budovy byly,krome par zamestnacnu uplne prazdne...atd atd...Ze to byl teroristicky utok,ze strany nejakeho Alladina,muze verit akorat nejaky "redneck" z Alabamy  nebo vyplachnuty mozek ovlivneny srdcervoucimi pribehy podlozene skutecnymi zabery...;-D:-©

0 0
možnosti
TK

osvetitel

11. 9. 2008 0:03
Re: docela fraska...

Ty zabery letadel jsou s Kamery turisty ty bambulo a plno lidi naproti v Jersey City to videlo na vlastni oci!Akorat zezacatku nikdo nevedel zda jde o nejakou chybu pilota nebo jinou zavadu.Az kdyz to druhe letadlo udelalo to same,tak kazdy vedel oco jde!USA hlavne New York vzdy byl a je tak internacionalni,ze by nikoho nenapadlo   ze je neco takoveho in   New York mozne.Ten zivi pilot ma byt to tvrzeni toho stareho muslima o jeho synovi?;-DRv

0 0
možnosti
PJ

administrator_xxx

10. 9. 2008 23:01
no comment 2

Nez se rozplaceme dojetim nad 11. zarim tak doporucuji mrknout zde:

http://video.google.com/videoplay?docid=7462852758162537355

0 0
možnosti
HS

SZYslak3

10. 9. 2008 22:55
no comment

Jeste zbyva zjistit, kam zmizelo udajne letadlo, ktere narazilo do Pentagonu a proc o tom neexistuje zadny videozaznam :-)

0 0
možnosti
TK

osvetitel

10. 9. 2008 23:04
Re: no comment

Mas pocit ze stvejma "chytrejma" otazkama CIA nepocitala, a proto ze to tak hloupe "naraficila"?;-DZeptej se na povolanych mistech,treba ti to vysvetli k tve spokojenosti!Tady  se toho asi moc nedozvis!;-)

0 0
možnosti
TK

osvetitel

10. 9. 2008 22:05
Ty casi,kdy mohl kazdy zaparkovat s autem v USA

bez povsimnuti kdekoliv a vjakoukoliv nocni hodinu jsou pryc.Dnes uz nemuze nikdo prespavat na jakekoliv plazi v USA bez povsimnuti a usetrit tim za hotel.USA prisla o svoji "nevinnost " a to je ten nejvetsi zlocin!

0 0
možnosti
C

Chinkeee

11. 9. 2008 12:22
Re: Ty casi,kdy mohl kazdy zaparkovat s autem v USA

Já se těším na ty časy, až negramoti nebudou moci přispívat do diskusí.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

10. 9. 2008 21:38
V USA se nikdy nic dlouho neutaji a driv nebo

pozdejc vzdy nekdo od CIA zacne zvanit,to pro ty bambuly co si mysli ze bylo vse pripravene od CIA ! Nejvice me udivuje,ze kdyz se za Clintona pokouseli ten WTC sundat ti muslimove prez toho jejich vudce  z Jersey City,a tim vybuchem v te podzemni garazi  ty nosice mirne poskodili,ze to nejaky rudy ci jiny bambula,uz tenkrat nenazval spiknutim CIA na vyvolani valky?8-o;-DRv

0 0
možnosti
TK

osvetitel

10. 9. 2008 21:50
Re: V USA se nikdy nic dlouho neutaji a driv nebo

P.s.Kazdopadne at uz v tom mel sve spinave pracky kdokoliv,tak se to zarucene neudalo v zajmu USA a Americanu ,ale za zajmy internacionalistu!A USA uz bohuzel nikdy nebude takova jako byvala!;-€

0 0
možnosti
M

made.in.panelak

10. 9. 2008 21:08
Bůh ví, jak to vlastně bylo, že jo

Proto důvěřujem Putinovi s Medvědem, mají naši slovanskou krev. Amici gou houm!  Ahoj, náš panelák.

0 0
možnosti
  • Počet článků 393
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4521x
Nová knížka pohádek Zuzanka a Goldýš mi vychází právě nyní, už je v knihkupectvích nebo možno koupit i přímo na www.boehmova.cz

Aktuálně spolupracuji s časopisem Reflex. Ráda píšu fejetony, pohádky a básničky. Vyšly mi zatím dvě knížky Matka z cukru a oceli a pohádky Zajíček Zlobílek.  Vystudovala jsem žurnalistiku, žila chvilku v USA, v Praze jsem pak pracovala například v rubrice názory MF DNES jako editorka.
Píšu články a fejetony do různých časopisů a zabývám se firemním PR.

Na svět se dívám optikou liberální feministky. Mám velmi ráda milé a chytré muže, kteří si nemyslí, že žena je jen služka a ozdoba, ale životní partnerka a u ženy ocení inteligenci a vtip.

Od roku 2007 do května 2017 jsem pracovala pro iDNES.cz - jako administrátorka tohoto blogu, pozici adminky jsem opustila na protest proti zásahům majitele Andreje Babiše do obsahu novin. Cítím, že nemohu být po těchto událostech součástí značky iDNES a MF DNES..
Odcházím sem: https://boehmova.blog.sme.sk/